X
DSC04456 (002)

Video. 157 de locuri noi, la Sala Transilvania

Începând cu luna februarie, numărul locurilor Sălii Transilvania din Sibiu a crescut cu 157 de locuri. Sala Transilvania a reușit suplimentarea locurilor pentru suporteri, montând o tribună telescopică acționată manual, cu o capacitate de 157 de scaune. Noua tribună are structură metalică, este realizată în formă de U întors și are culoare de acces pentru spectatori, transmit reprezentanții sălii de sport. De asemenea, tribuna este integrată cu echipamentul de baschet existent, fiind dotată cu roți cauciucate împotriva distrugerii suprafeței de joc.

“Mai mulți suporteri vor putea participa, de acum, la meciurile echipelor lor preferate, în cea mai mare sală din Sibiu. Pe parcursul anului 2020, vor fi finalizate și alte investiții în Sala Transilvania, realizate atât pentru confortul spectatorilor și al sportivilor, cât și pentru buna desfășurare a evenimentelor organizate în sală” se arată într-un comunicat de presă remis TS.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact