X
Bogdan Maxim politie (10)

A crescut orașul, a crescut populația, numărul polițiștilor e neschimbat. „Lucrăm cu ce avem”

Cu toate că valorile de trafic au crescut în mod constant în ultimii ani la Sibiu, numărul angajaților de la rutieră a rămas aproximativ același. Cu toate că șeful Poliției Rutiere Sibiu, Bogdan Maxim, recunoaște faptul că numărul polițiștilor din teren este destul de mic comparativ cu numărul mașinilor din județ la momentul actual, acesta spune că mai degrabă ar fi nevoie de măsuri de prevenire și nu de un număr mai mare de polițiști în trafic.

115 polițiști rutieri lucrează la momentul actual, în teren, în județul Sibiu, potrivit lui Bogdan Maxim, șeful de la Poliția Rutieră. Acesta explică faptul că deși valorile de trafic au crescut considerabil în ultimii ani, nu s-a întâmplat același lucru și cu numărul angajaților de la rutieră.

„Noi lucrăm cu ce avem. Din punctul meu de vedere, suntem subdimensionați. Vedeți că de la un an la altul parcul auto, valorile de trafic, toate cresc în mod exponențial, în contextul în care atât infrastructura rutieră cât și efectivele de poliție rutieră au rămas cam aceleași ca acum câțiva ani. Numărul lor nu a crescut direct proporțional cu creșterea valorilor de trafic. Avem în prezent un efectiv de 115 polițiști rutieri care acționează pe raza întregului județ. Acum, nu putem pune polițiști pe fiecare segment de drum. Nu asta este ideea, ci ca toate instituțiile statului să își dea mâna și împreună să creăm sistematizarea chiar pe infrastructura rutieră existentă și măsurile de coerciție să le putem lua astfel încât să prevenim”, explică Bogdan Maxim.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Till Eulenspiegel

    In capul dl Maxim e un haos total.Cum dracu se face preventie prin masuri coercitive ? Cele doua tenii de plastic de pe Alba Iulia sunt siroaie din putul gindirii domnului Maxim?

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact