X
Banner Blog

Back in Time by Summer Breeze, cel mai mare RETRO Party al primaverii, din Sibiu

Back in Time by Summer Breeze, cel mai mare RETRO Party al primaverii, din Sibu are loc pe 14 Martie, într-o locație în care suntem siguri ca ai trecut și tu cel puțin o dată, discoteca EXTAZ.

Iubitorii muzicii retro pot cumpăra bilete online de pe https://summer-breeze.ro/event/back-in-time-by-summer-breeze/ sau la intrare la eveniment, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon: +40 (747) 266 657

Summer Breeze a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Sibiu. Acesta surprinde de fiecare dată prin line-up-ul diversificat și prin producția care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.

Prima ediție aduce pe scenă pe Dan Borota, cunoscut ca DJ Moshu, care este unul dintre cei patru profesori din cadrul cursului de DJ lansat în anul 2009, în premieră la Satu Mare și pe 2 tineri din Sibiu, extrem de talentați care cu ocazia evenimentului își lansează colaborarea sub numele Bass&Berto.

Mai multe detalii pe www.summer-breeze.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact