Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Măsuri suplimentare de protecție, la Poliția Sibiu: Măști și mănuși sanitare, pentru angajații de la ghișee

Măsuri suplimentare de protecție, la Poliția Sibiu: Măști și mănuși sanitare, pentru angajații de la ghișee

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu a comandat o mie de măști și mănuși sanitare, pe care le vor purta angajații care doresc să se protejeze în mod special în această perioadă. 

În contextul apariției primului caz de coronavirus în țară și al mesajelor repetate ale instituțiilor statului în ceea ce privește suplimentarea măsurilor de protecție împotriva virusurilor, conducerea Poliției Sibiu a solicitat aproximativ o mie de măști și mănuși sanitare, care vor ajunge la instituție în următoarele zile. Acestea le sunt dedicate în principal angajaților care lucrează la ghișee, a anunțat Tiberiu Ivancea, șeful IPJ.

„Am solicitat măști de protecție, mănuși și substanțe dezinfectante. Momentan avem din fiecare pe stoc, pentru că cei de la Criminalistică mai au nevoie în anumite cazuri. Unii dintre colegii de la ghișeu le folosesc, alții nu, noi le-am transmis o recomandare și le punem la dispoziție aceste măsuri de protecție. Am comandat aproximativ o mie de măști și o mie de perechi de mănuși. Urmează să fie achiziționate și trimise la Sibiu”, a transmis Tiberiu Ivancea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus