X
Litovoi Vodă

Modificări în regimul de circulație pe străzile Litovoi, Viitorului și Moara de Scoarță

Primăria Sibiu va implementa în următoarea săptămână două modificări importante în regimul de circulație pe străzile Litovoi, Viitorului și Moara de Scoarță.

Din 2 martie, sens unic pe un tronson al străzii Litovoi din cartierul Ștrand. Pe tronsonul dintre intersecția străzilor Ion Albabei – Săcel și strada Cristian se modifică regimul de circulație, din dublu sens în sens unic. Pe tronsonul indicat se va institui sensul unic dinspre sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ion Albabei – Săcel spre strada Cristian.

Precizăm că pe tronsonul străzii Litovoi dintre strada Tălmăcel și intersecția cu străzile Ion Albabei și Săcel se va menține circulația în dublu sens.

Din 4 martie se modifică prioritatea pe străzile Viitorului și Moara de Scoarță. Din această dată autovehiculele care circulă pe strada Viitorului vor avea prioritate, iar traficul care va tranzita strada Moara de Scoarță va fi sub incidența indicatorului STOP la intersecția cu strada Viitorului, șoferii fiind obligați să oprească pentru a se asigura.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în aceste zone, în contextul acestor modificări care au avizul Comisiei de Circulație.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Aaa

   Poti sa ne spui prin ce metoda (bobi zat urina) ai aflat că pe Viitorului traficul e mai mare?E greu de gasit logica in aceste schimbări probabil in lipsa acesteia impresiile si interesul personal ii tine locul.”Defavorizatii sociali” din Reșița sunt deranjați sa dea prioritate zi de zi altora inferiori in smecherie!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  scortescu

  Sa vedeti acum cum genul “eugen” , care conduc cu viteza mare (peste 50 km /ora) si vor provoaca accidente in intersectia dintre Viitorului si Moara de scoarta. Ca doar au prioritate si ei doar nu au condus cu viteza mare … Acum ca nu au prioritate conduc cu viteza mare si nu dau prioritate ……….

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Riveran

  Așa și???
  Dar cu autovehiculele parcate și staționate ALANDALA pe aceste străzi, fie că sunt ale locatarilor(care deși au curte ori garaj NU le folosesc) ori ale celor care au spații comerciale sau birouri închiriate dar au primit autorizare de funcționare deși au DOAR pe hârtie locuri de parcare…
  Cine se va ocupa ???
  Vreo primărie din vestitul VEST ???
  Asta e lipsă de “bilutze” a celor care trebuie să găsească o REZOLVARE nu o încurajare a gunoaielor ce le întâlnim zilnic pe străzi…fie că sunt pe patru roți, fie că sunt pe două picioare !!!
  Tipic “made in RO” … gunoi sub preș.
  LEGI CLARE, fără interpretări și AMENZI usturătoare !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact