Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Coronavirus: Dozatoare cu dezinfectant de mâini și reguli de igienă afișate în supermarketuri

Coronavirus: Dozatoare cu dezinfectant de mâini și reguli de igienă afișate în supermarketuri

Supermarketurile din Sibiu sunt pline de informări cu privire la felul în care ar trebui să avem grijă de igienă pentru a preveni virozele. Toți cei care merg la cumpărături pot citi instrucțiuni despre cum să te speli corect pe mâini și ce să faci ca să limitezi riscurile de îmbolnăvire. Toate acestea măsuri sunt informative și vin în contextul situației create de noul coronavirus.

Dacă ajungi în Shopping City Sibiu se poate observa că aproape fiecare magazin sau supermarket are afișat, în format mare sau în format mai mic, câte un banner pe care pot fi citite informații cu privire la măsurile ce pot preveni virozele. Sunt informații cu privire la pașii care trebuie urmați pentru o igienă corectă a mâinilor sau reguli de urmat în cazul în care se strănută sau se tușește în public. La unul dintre supermarketuri a fost instalat și un dozator de dimensiuni mari cu dezinfectant de mâini.

Informații CoronaOrganizația Mondială a Sănătății a actualizat gradul de risc al epidemiei de coronavirus la nivel mondial și au anunțat că acesta a devenit „foarte ridicat”, după cum scriu cei de la BBC. Cu toate acestea, oficialii OMS au anunțat că încă mai există șanse ca răspândirea virusului să fie controlată dacă metodele de transmitere ar putea fi contracarate cumva. De asemenea, directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că teama și dezinformarea sunt cele mai mari obstacole în lupta cu coronavirusul.

informari coronavirus informaro corona Informari corona

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus