Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Noul cinematograf al Sibiului: 5 săli, 860 de locuri, cel mai performant sistem audio din lume

Noul cinematograf al Sibiului: 5 săli, 860 de locuri, cel mai performant sistem audio din lume

Cineplexx a inaugurat vineri în Shopping City, în cadrul unei deschideri tehnice, cel mai nou cinematograf din zona Sibiului.

Inaugurarea este una tehnică pentru că în perioada următoare tehnicienii vor face ultimele reglaje fine și vor testa echipamentele de ultimă generație. Dși accesul sibienilor interesați este permis, deschiderea oficială va avea loc în prima parte a lunii martie.

”Cu 5 săli și peste 860 de locuri, Cineplexx Sibiu este singurul cinematograf din Transilvania dotat cu Dolby Atmos, cel mai performant sistem de sunet din lume, formatul special de ecran RealD Ultimate care transpune imaginea cu mai multă profunzime și luminozitate si proiectorul laser RGB 4K prin care imaginea este redată cu maximă claritate și intensitate”, au explicat pentru Turnul Sfatului reprezentanții Cineplexx.

Programul cinematografului cuprinde premierele săptămânii: “Chemarea străbunilor” și “Omul invizibil”, dar și cele mai recente lansări ca: filmele de acțiune “Băieți răi pe viață”, “Gangsteri cu stil”, “Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn”, aventurile de familie “Sonic The Hedgehog”, “Dolittle”, animațiile “Latte și cristalul fermecat” și “Patrula cățelușilor”, comedia românească “Miami Bici”, marele câștigător la Oscar “Parazit” și horror-ul “Insula fanteziilor”.

cineplexx-5

Între 28 februarie – 5 martie, biletele vor avea prețuri speciale de 12 lei la filmele 2D și 13 lei la filmele 3D. Suplimentele și prețul ochelarilor 3D nu sunt incluse.

”Detalii despre dimensiunea investițiilor și alegerea Sibiului pentru deschiderea celui de-al patrulea cinematograf veți putea afla la evenimentul de inaugurare chiar de la oficialii Cineplexx care vor raspunde întrebărilor invitaților. Data evenimentului oficial urmează să vă fie comunicat”, mai spun reprezentanții noului cinematograf.

cineplexx-8

Dacă în urmă cu câțiva ani sibienii nu aveau unde să meargă la cinema, acum oferta este una bogată. Pe lângă Cinema Arta și Cinematograful ”Ion Besoiu”, anul trecut s-a deschis în Promenada Mall ”Cinegold”, iar acum se pregătește de marea inaugurare Cineplexx în Shopping City Sibiu.

cineplexx-3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Don Balon

Acum 4 ani

Cei de la HollyWood vor face contract in exclusivitate ca premierele sa se tina la Sibiu! Nu se poate ca la cinemaul sibian care este cel mai tare din lume sa nu vina cei mai buni.
Raspunde

Sibianul

Acum 4 ani

Bun..!..era unu'pe aici odinioara care plangea ca n-are Sibiul cinematografe... s-o fi intors la valcea intre timp,,?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

King Pong

Acum 4 ani

Bine ca avem cinematografe...cand cinematografele nu mai sunt la moda :D
Raspunde

Tanti Maria

Acum 4 ani

Dar ce e la moda? Sa stai toata ziua cu nasul in telefon?
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

deocamdata o sa stea gol...!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus