Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Clubul Leo Brukenthal Sibiu, acțiune caritabilă cu dublu impact

Clubul Leo Brukenthal Sibiu, acțiune caritabilă cu dublu impact

Clubul Leo Brukenthal Sibiu a decis să facă o donație în schimbul unor mărțișoare confecționate de asociația „Copil Unicat”, cu scopul de a ajuta copii cu dizabilități neuromotorii. Astăzi, 1 martie mărțișoarele au fost oferite persoanelor în vârstă de la Căminul de Bătrâni de pe strada George Coșbuc din Sibiu.

Câțiva tineri de la Clubul Leo Brukenthal Sibiu au decis să ofere mărțișoarele achiziționate în urma unui gest caritabil, celor aproape 90 de vârstnici de la Căminul de Bătrâni de pe strada George Coșbuc din Sibiu. După ce au ajutat asociația „Copil Unicat” cumpărând de la ei mărțișoare, tinerii au adus primăvara și în sufletul celor de la cămin. „Alături de mărțișor, fiecare vârstnic a primit un pachețel plin cu surprize pregătit de către voluntari. A fost o experiență minunată și emoționantă. Acest gest de bunăvoință a contat enorm de mult pentru sufletele vârstnicilor care sunt foarte rar vizitați, sau poate chiar deloc. De asemenea, voluntarii au simțit cât de important este să îți alimentezi fericirea lăuntrică punând valoare într-o astfel de acțiune”, spune Ana Tiepac, președinta clubului LEO Brukenthal Sibiu.

martisoare Martisoare 3 martisoare 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus