Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Bărbat întors din Italia, preluat de autorități cu stare febrilă

Bărbat întors din Italia, preluat de autorități cu stare febrilă

Un bărbat de aproximativ 64 de ani din Copșa Mică a fost transportat la secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean cu stare febrială, anunță reprezentanții ISU. Acesta a fost dus cu  autospeciala de transport victime multiple. Potrivit autorităților fusese izolat la domiciliu după ce s-a întors din Italia.

Bărbatul din Copșa Mică a fost preluat de pompieri în acestă dimineață și trasnportat la spitalul din Sibiu. Pompierii menționează că face parte dintre persoanele izolate la domiciuliu, după ce s-a întors din Italia, zona Cremona.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj și cu autospeciala de transport victime multiple în Copșa Mică pentru preluarea unui bărbat, aproximativ 64 de ani cu stare febrilă. Menționăm că acesta face parte dintre persoanele izolate la domiciliul, întors din Italia, zona Cremona. Acesta a fost transportat în condiții de siguranță la Spitalul Clinic Județean la Secția Boli Infecțioase în vederea monitorizării și efectuării investigațiilor specifice”, spun reprezentanții ISU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Curiosul

Acum 4 ani

Cine avea stare febrila?Barbatul intors din Italia sau autoritatile?
Raspunde

Cosmo 2000

Acum 4 ani

Cate glume.... si daca se umple de corona virus sa te vedem, viteazule cum te inchizi in casa si mori de foame acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus