X
ISU coronavirus 3

Bărbat întors din Italia, preluat de autorități cu stare febrilă

Un bărbat de aproximativ 64 de ani din Copșa Mică a fost transportat la secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean cu stare febrială, anunță reprezentanții ISU. Acesta a fost dus cu  autospeciala de transport victime multiple. Potrivit autorităților fusese izolat la domiciliu după ce s-a întors din Italia.

Bărbatul din Copșa Mică a fost preluat de pompieri în acestă dimineață și trasnportat la spitalul din Sibiu. Pompierii menționează că face parte dintre persoanele izolate la domiciuliu, după ce s-a întors din Italia, zona Cremona.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj și cu autospeciala de transport victime multiple în Copșa Mică pentru preluarea unui bărbat, aproximativ 64 de ani cu stare febrilă. Menționăm că acesta face parte dintre persoanele izolate la domiciliul, întors din Italia, zona Cremona. Acesta a fost transportat în condiții de siguranță la Spitalul Clinic Județean la Secția Boli Infecțioase în vederea monitorizării și efectuării investigațiilor specifice”, spun reprezentanții ISU.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact