X
primaria sibiu (3)

Încep lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ

Primăria Sibiu continuă să deschidă șantiere pentru modernizarea infrastructurii de trafic. Din această săptămână încep lucrările de modernizare pe încă cinci străzi de pământ din cartierele Gușterița, Turnișor și Țiglari: Zăvoi, Neppendorf, Macazului, Viilor și Granitului.

Constructorul contractat de Primăria Sibiu va executa următoarele lucrări: reabilitarea drumului și a trotuarelor, modernizarea rețelelor de apă și canalizare după caz, a iluminatului public și a rețelei de telecomunicații.

Termenul contractual de finalizare a lucrărilor este august 2020.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  daniel

  Nu sari in sus ca mai e mult până departe.

  te intreb daca ai fost pe o strada ” in lucru” iti explic eu cum se procedează.

  Se decoperteaza strada 1m in jos.
  Se lasă strada asa ani de zile.

  Si pe finalul perioadei contractului se executa rapid toate lucrările.

  desigur contractul are o perioadă de execuție a lucrărilor mai mult decat generoasă.

  in contract nu e specificat ca intre diferitele etape sa nu existe timpi morti( adică săptămâni, luni de zile) in care nu se face NIMIC.

  hai sa ne bucuram ca se face si nu conteaza cum se face. nu conteaza ca se poate face mai repede, mai bine , mai prompt.

  nu conteaza nici ca cei care fac recepția lucrării nu stiu ce sa urmărească si la ce sa fie atenti daca s-a executat corect.

  primăria Sibiu nu are obiectiv ca :
  -pistele de biciclete sa fie fără gropi , șanțuri, găuri de canal sub sau supra termene

  – in stațiile de autobuz, trotuare intens circulare, treceri de pietoni – sa nu balteasca apa cand sunt precipitații ( bănuiesc că odată in viata ati fost stropit sau ati reusit sa stropiti pe cineva)

  – canalizarea pluviala sa fie fără depuneri ca in caz de precipitații abundente sa faca față.

  haideți să le dăm șansa celor din administrația locală sa mai stea nederanjati in fotolii încă 4 ani

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Robert

  Da oare porțiunea aia de…20..30 de m de la Sf str Stefan cel mare după ce se trece pe sub viaduct…pina la urcarea pe viaduct cînd o să o asfalteze????in fiecare zi trec sute de mașini prin gropile alea.e chiar așa greu de făcut???? Oricum și asfaltarea bucății de la Sf lui St cel mare spre Selimbar a fost făcută aiurea.e o porțiune unde era betonata strada in fata caselor(palatelor) dar cu vreun m mai îngustă decit soseaua noua.dupa ce …s au bucurat că au găsit bucata aia betonata nici măcar sa mai lărgească…asfalteze cite jum de m pe sens nu au fost in stare.asa va sunt niste gropi acolo….dar…au pus un limitator de viteza!!! Eu mă tot întreb cine semnează recepția lucrărilor la primărie??? Oare ăștia care fac planuri….semnează etc…conduc vreodată??? Și dacă da…unde că în SB in nici un caz!!! Odată îmi fac timp și merg la primărie să vad toate actele…cine semnează…și să întreb cum își permit…și de ce sa semneze așa ceva!!!!! Sa nu zic de 99 / din gurile de canal care nu sunt la niv asfaltului nou turnat in oras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact