Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Trei clase de la o școală din Sibiu au cursurile suspendate, din cauza suspiciunilor de gripă

Trei clase de la o școală din Sibiu au cursurile suspendate, din cauza suspiciunilor de gripă

Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului (ISJ) Sibiu anunță că numărul cazurilor cu suspiciune de gripă a crescut față de ieri, dar numărul virozelor a scăzut. Totodată, cursurile la trei clase ale Școlii Gimnaziale nr. 13 Sibiu sunt suspendate.

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 182 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 1673 de cazuri de viroză.

De astăzi până joi, cursurile sunt suspendate la clasele a I-a, a III-a și a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 13 Sibiu, deoarece în fiecare dintre cele 3 clase sunt cel puțin trei elevi cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, arată Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Sibiu.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus