Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Aproximativ 150 de femei participă și în acest an la „Gala femeilor cu dizabilități”

Aproximativ 150 de femei participă și în acest an la „Gala femeilor cu dizabilități”

Joi, 5 martie, la ora 11.00, la Biertan (str. Nicolae Bălcescu – Căminul Cultural) are loc „Gala femeilor cu dizabilități” cel mai important eveniment adresat femeilor din Centrele aflate în structura DGASPC Sibiu, anunță reprezentanții instituției. La eveniment participă aproximativ 150 de femei cu dizabilități din centrele aflate în structura DGASPC Sibiu. Toți cei prezenți vor avea parte de un amplu program artistic care va cuprinde un recital de poezii, dansuri, cântece și voie bună. De asemenea, va avea loc un recital al artistelor Anca Mărginean, Izabela Tomiță și o elevă de la Școala Populară de Artă și Meserii Ilie Micu din Sibiu, Tania Pamfiloiu.

„Iată-ne la cea de a III-a ediție a Galei Femeilor cu dizabilități, ocazie cu care celebrăm Femeia, și nu orice femeie, ci pe cea mai specială dintre noi. În cele 11 centre din structura DGASPC Sibiu avem 449 femei, iar în familie se află 8231 femei și pentru toate aceste femei organizez anual această Gală. Femeia – cine nu o iubește, prețuiește și respectă? Acela nu iubește frumusețea, dăruirea, sensibilitatea, acela nu iubește de fapt viața. Le doresc tuturor femeilor cu dizabilități ca fiecare zi să fie ziua lor, în fiecare zi să fie fericite și, mai ales, iubite! La mulți ani! ” a declarat directorul general al DGASPC Sibiu, Laura Camelia Vîlsan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus