Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

O altfel de petrecere, de Ziua Femeii, la Atrium

O altfel de petrecere, de Ziua Femeii, la Atrium

Sâmbătă, 7 martie, cei de la Atrium anunță petrecere mare cu dans și multă veselie. Organizatorii spun că doresc să ofere, în contextul zilei de 8 martie,  tuturor celor care vor fi prezenți o seară specială și ieșită din tipare, un alt fel de eveniment.

Sâmbătă, 7 martie se anunță o petrecere cu totul specială în Atrium, locația din Piața Mică, nr.16. Invitați vor fi nea' Vasile și Taraful din Mârșa. Toate mesele din local vor fi scoase afară pentru a se putea dansa. Taraf 2Evenimentul este prezentat și promovat de Hanno Hofer, solist și instrumentist la Nightlosers.

„Să vă spunem cum se va desfășura evenimentul. Pur și simplu vom scoate mesele afară şi aducem lăutarii! Se va cântă, se va dansa, iar toți cei prezenți, cu sigurană, se vor distra. Nea Vasile Dinu, din comuna Mârșa, județul Giurgiu, este unul din cei mai vestiți 'cântăreți din gură'' ai zonei, dar și un foarte bun țambalagiu. Cunoscut în toată țara cât și în Europa, a ajuns, iată, la aproape 83 de ani, dar se prezintă într-o formă deosebită și abia așteaptă să vină să cânte piese vechi tradiționale de pe Vlașca, dar și câteva hore și sârbe care vor încinge atmosfera. De-a lungul carierei a cântat în nenumărate țări, din Rusia până în Franța, din Grecia pâna în Germania. Acum ajunge la Sibiu, în Atrium”, spune Alexandra Enache, reprezentant locație.
Pe lângă concertele cu taraful propriu, nea Vasile Dinu a colaborat, printre alții, cu Taraf de Haidouks, Zdob și Zdub - cu care a lansat celebrul hit Dimineața pe răcoare, hit ce va fi prezent și în concert Nightlosers. Cea mai dragă amintire a lăutarului este momentul în care i-a cântat Regelui Mihai, în persoană, la o întâlnire în Franța, în anul 1993.

NV, rege

Băieții lui, despre care spune că sunt „extraordinar de bunicei" sunt Nea Marin zis Bizon – acordeon și voce, Costică Dinu - țambal mare și mic, Tiu Zaharia – contrabas, Lilian Grigore – acordeon, Relu Ștefan – vioară. Nu este prima colaborate între Atrium și nea Vasile Dinu. Acesta a mai cântat și vara trecută, iar evenimentul a fost un succes.

Petrecerea de sâmbătă, 7 martie, va începe de la ora 21.00. Capacitatea localului este de maxim 80 de persoane. Pentru detalii se poate suna la telefon 0723.287.486.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus