X
88241908_1096989210668649_9221631058976440320_o

Primarul din Șeica Mică anunță că va candida din partea PSD. ”În ciuda campaniei denigratoare la adresa partidului…”

Emil Urian, primarul comunei Șeica Mică, a anunțat azi că va candida la alegerile locale din acest an din partea PSD. Declarația a fost postată pe contul de Facebook al organizației PSD Sibiu și vine după ce ieri primarul a declarat pentru Turnul Sfatului că are nevoie de mai mult timp pentru a spune exact pentru ce partid va candida. ”Mai lăsați-mă vă rog un pic. Apăi vă spun. Acum, momentan nu pot să spun nimic, trebuie să mă înțelegeți”, a spus ieri, Urian.

Astăzi, primarul spune că e decis să meargă mai departe tot cu social-democrații, iar prima declarație o pune pe seama unei campanii denigratoare. ”Sunt membru al Partidului Social Democrat și am fost ales primar de către locuitorii comunei Șeica Mică pe listele PSD. Așadar, în ciuda campaniei denigratoare la adresa partidului din care fac parte, nu s-a pus și nici nu se va pune problema să părăsesc echipa din care am făcut parte și alături de care voi continua să candidez pentru un nou mandat de primar. Sunt mândru de ceea ce am reușit să realizez la Șeica Mică și un merit important l-a avut PSD, în perioada în care a fost la guvernare, pentru că astfel toate proiectele pentru comunitatea noastră au fost finanțate. Avem multe proiecte în derulare și, în plus, îmi doresc să demarăm și altele pentru locuitorii din Șeica Mică. Vreau să continui ceea ce am început deoarece sunt sigur că, deși am făcut multe lucruri pentru comunitate, încă mai am multe de realizat. Voi continua să merg pe acest drum alături de colegii mei din PSD și voi candida pentru un nou mandat de primar pentru că sunt un om de echipă”, a spus Emil Urian, primar PSD Șeica Mică, conform PSD Sibiu.

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, întărește spusele primarului. ”Emil Urian este unul dintre cei mai performanți primari din județul Sibiu, dar și un om de onoare. Comuna Șeica Mică este una dintre cele mai frumoase din țară și asta datorită eforturilor primarului, viceprimarului si echipei de consilieri PSD. Toate proiectele pentru Șeica Mică au avut susținerea guvernului PSD și astfel au fost realizate foarte multe lucruri bune pentru cei care locuiesc în această localitate. Am avut, astăzi, o întâlnire cu primarul Emil Urian și am discutat despre proiectele viitoare ce trebuie implementate în Șeica Mică, mai ales că am încredere că va fi din nou ales de comunitate și că va putea să continue ceea ce are în plan. Știu că împreună putem forma o echipă puternică. Emil Urian, așa cum a spus-o și el, este candidatul PSD pentru Primăria Șeica Mică”, a spus Trif.

Despre declarațiile primarilor PSD puteți citi aici:

Revolta primarilor. PSD riscă să rămână fără niciun oraș în județ

Un primar caută partid pentru alegeri. ”Sunt liber pentru o ofertă mai bună”

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Get

   După mintea ta cea din urmă tot romanii erau primejdia cea mai mare care amenința neamul geto traco dac ci nu hoardele migratorii gen hunii ,ungurii ,avarii ,tătarii ,turcii samd însetați de sânge și flamanzi . Așa și cu PSD azi reprezintă amenințarea ce ani mica versus homosexualitatea ,obligativitatea vaccinării cu toxine ,viruși samd într-un stat democrat al uni președinte germană și prim ministru ungur …. Unde ești tu PNL adevarat ,ai rămas cu numele întinat de blasfemiile vremii .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact