Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Descinderi la contrabandiștii de la marginea Sibiului. Polițiștii au descoperit bani și pistoale

Descinderi la contrabandiștii de la marginea Sibiului. Polițiștii au descoperit bani și pistoale

Polițiștii sibieni au descoperit, în urma unor percheziții efectuate ieri pe raza localității Săcădate, că doi bărbați din localitate făceau contrabandă cu țigări. Totodată, autoritățile au găsit la domiciliile suspecților pistoale și mai multe sute de euro, precum și 8.000 de țigarete de diferite mărci. 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, au desfășurat ieri un număr de trei percheziții domiciliare pe raza localității Săcădate din județul nostru.

Ca urmare a cercetărilor derulate, polițiștii au stabilit că doi bărbați în vârstă de 52, respectiv 63 de ani, domiciliați în Săcădate, ar comercializa, la domiciliu, țigări provenind din contrabandă. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii sibieni au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 8.000 de țigarete de diferite mărci, suma de 870 de euro, un pistol cu bile de cauciuc și un pistol cu gaz, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul S.I.C.E. pentru stabilirea provenienței exacte a țigaretelor și a modului de respectare a prevederilor legale privind regimul armelor și munițiilor, arată sursa citată.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus