X
sorina pintea (9)

Sorina Pintea va fi cercetată în libertate

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, va fi cercetată în cazul de luare de mită în libertate, sub control judiciar, a decis astăzi, Curtea de Apel Bucureşti.

Avocatul fostului ministru a declarat că Pintea a cerut revocarea arestării pentru a se interna în spital, nu pentru a merge acasă “oricât de mult şi-ar dori asta”. „Am cerut revocarea arestării fără alte măsuri, iar în subsidiar luarea măsurii controlului judiciar care să îi permită să meargă să se interneze direct în spital. Solicitarea ei nu e de a se duce acasă, ci de a se interna pentru a fi tratată de medici fără a-i fi frică de repercusiuni, fără să fie tratată sub presiune. Analizele medicale de la Sfânta Maria au fost prezentate întâi cadrelor de poliţie şi apoi ei, ceea ce este inadmisbil”, a spus avocatul, citat de Digi24.ro.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Vai,cata bunavointa!Cata mila!Aduceti-va aminte ca doamna Pintea a fost cea care,atunci cand era pe val,i-a categorisit pe romani-UN POPOR DE INFRACTORI!.Iar fiul doamnei exministru nu a pomenit niciodata ca mama sa nu a luat mita ci faptul ca altcineva i-a tradat si a luat grosul mitei si nu doar un mizilic!Stiti cumva pe cineva care a refuzat vreo functie sau vreun post pe motiv ca e nepregatit,bolnav,batran sau nu face fata?Iar cad sunt prinsi invoca tot felul de boli si suferinte pretinzand ca sunt cele mai suave si nevinovate fiinte.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cel care vede

  Stilul smecherilor…Când fură se cred dumnezei, când sunt prinsi se declară victime/miei. Deci lături umane/bipede.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact