X
Adrian-Bibu-2

PNL și-a anunțat candidatul la Primăria Sibiu: Adrian Bibu

Partidul Național Liberal și-a anunțat sâmbătă, oficial, candidații nominalizați pentru Primăria Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Dacă la Consiliul Județean nu este nicio surpriză, la primăria Sibiu a fost oficializată intenția lui Adrian Bibu de a candida. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

“PNL Sibiu propune conducerii PNL candidaturile pentru Consiliul Județean Sibiu în persoana doamnei Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, și pentru Primăria Municipiului Sibiu, în persoana domnului Adrian Bibu, consilier local și membru activ al PNL. Facem aceste propuneri în perspectiva viitoarelor alegeri. Propunerile noastre pleacă de la încrederea pe care sibienii o au în PNL, la nivel național, de la premiza că PNL este mai determinat ca oricând să ofere o bună guvernare locală, în parteneriat cu Guvernul PNL condus de Ludovic Orban și cu președintele României, Klaus Iohannis”, a declarat Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată sâmbătă.

Liderul PNL a explicat și motivele pentru care partidul a rămas la cele două nume.

”Propunerile noastre pleacă de la aprecierea sibienilor în activitatea CJ Sibiu, de la aprecierea în activitatea președintei Daniela Cîmpean. Consiliul Local Sibiu a avut, prin Adrian Bibu, de când a intrat în CL, o voce puternică, justificată, responsabilă și extrem de activă. Îi asigur pe sibieni că, prin nominalizările pe care le facem la nivelul organizației Sibiu, am decis să transmitem și un angajament de încredere, responsabilitate, dedicare și deschidere către o muncă permanentă. Suntem mai determinați ca oricând să câștigăm viitoarele alegeri și transmit acest mesaj cu fermitate. Oamenii au investit foarte multă încredere în PNL. S-a văzut acest lucru la ultimele alegeri în care sibienii au avut încredere în PNL și și-au pus așteptările în mâinele PNL. Toată încrederea pe care sibienii o au în PNL ne responsabilizează enorm. O luăm ca pe o provocare și o miză uriașă pe care noi o avem de a nu dezamăgi sibienii”, a mai declarat Raluca Turcan.

turcan bibu cimpean

În urma nominalizărilor, Adria Bibu a anunat că ”a intrat în această competiție cu gândul să câștige funcția de primar al Sibiului”, în vreme ce Daniela Cîmpean și-a anunțat intenția de a continua ”proiectele îndrăznețe demarate în ultimii patru ani la CJ Sibiu”.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Gheorghe Roman și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la primăria Mediaș.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

24 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristian Dancila

  Blatul nu va exista daca te duci la vot si votezi pe Bibu. Este un candidat puternic si daca intelegeti asta va avea castig de cauza. Sa il punem primar.Voteaza: Adrian Bibu.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gabytza Gabor

  vi necaz la toti psdeilor …!!!!!
  forta.pnl succes dl Adi
  sa deie dumnezeu sa fie bine !💛💛💃🏾💃🏾💛💛💃🏾💛💛

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  Din paradoxurile democrației românești : de voie , de nevoie , o candidatură ca a lui Câțu la Palatul Victoriei !
  Succes la … anticipate !

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Napoleon

  Fiecare soldat are bastonul de maresal in ranita.
  Mi se pare insa un pic palaria cam mare .A inceput cu stangul , in poze hlizindu-se, fara cravata , imagine de hipster cu muschi. Daca se prezinta ca omul cu muschi care da gauri cu bormasina , gospodar fara pereche nu are nici o sansa.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Pnlul sa nu se imbete cu apa rece,neavand nici un merit la alegerile de anul trecut.Meritul a fost al puscariasului dragnea si marionetelor sale ,care au ingropat psdul.In consecinta,daca situatia economica se va deteriora,daca investitiile se vor face numai pe hartie,daca nu vor fi desfiintate pensiile speciale asa dupa cum a promis conducerea pnlului,daca multe promisiuni se vor dovedi doar vorbe in vant,acest partid va fi sanctionat de catre electorat.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Moldovan

  He he he. De ce nu candideaza Turcan -PDL sau Neagu- faliment Metalcar sau Cazan – cadouri – cizma sau poate Sovaiala fostul mare UTC-ist sef si Comunist de pe vremea lui Ceausescu ! Asta e PNL Sibiu. Stau pe spatele scorului lui Iohannis ca altfel ar fi 0 barat. Iar cu Bibu daca nu ar fi de plans ar fi de ras!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Babacloanta

  Daca nu e PSD e PNL…aceiasi Marie. Nu mai pot sa-i vad. Iar proiectele “indraznete” ale d-nei Campean sunt povesti cu pesti. Vreau schimbare!!!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fost votant PNL

  Din pacate cu Campeanu NU. (Ne) Realizarile o recomanda. Decat cu Fodor, as incerca cu Bibu la primarie. Pentru toti comentatorii anti Bibu : m as bucura daca ar aduce niste argumente pro Fodor. Poate ma razgandesc. Nu ca ar conta asta pentru ei, care sunt doar contra , dar as prefera sa propuna si variantele pe care ei le considera castigatoare ….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xy

  Aveți perfectă dreptate, d-le Moldovan! New PNL Sibiu este Old PDL !!! E drept cu două …altoiri=trădatori ai vechilor liberali: dl Cazan Mircea la Organizația județeană care a cedat locul d-nei Turcan Raluca și dl Pop Răzvan care a cedat locul d-lui Drăgan Tiberiu, pentru funcții mai importante! (Senator, respectiv Consilier guvernamental). Iar dacă ne aducem aminte că d-na Câmpean Daniela a fost șefa Partidului Poporului Dan Diaconescu Direct Sibiu, avem tot ‘tabloul’ “liberal autentic”… Oricum, cine crede că d-na Turcan si dl Bibu vor face o campanie anti FDGR, al cărui șef de facto e dl Președinte – adică cel care a propus-o în funcția de vicepremier, se înșeală amarnic! În consecință, va fi din nou oe sistemul: “îl propunem pe Orban și nu-l votați!” Din pacate PNL Sibiu și-a pierdut credibilitatea prin oamenii vechi (de la PDL, PPDDD, PCR, PSD) pe care i-a promovat în funcții…

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Soimarul

   Dar Fodor ce a facut? A asfaltat cateva strazi. In rest nici un proiect pentru locuitorii Sibiului.Numai studii de fezabilitate pe bani grei fara urmari concrete.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ce a facut domnu' Bibu in ultimi 5 ani? :)

    @Soimarul – numai prostii a facut Fodor, asta se stie, dar revin domnu’ Bibu… ca despre el e vorba in articolul asta, ce a facut? ca cica voce “puternica” are…. fapte puternice?….. sau sa fie destul ca Fofor nu a facut nimic…. credeti?

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Corina

  Va recomand sa cititi comunicatele de presa emise de Primaria Mun. Sibiu. Astfel veti fi la curent cu toate lucrarile executate sau in curs din ultimii ani. Tot din comunicate si nu numai va veti putea informa cu privire la investitiile cu impact pentru oras care se afla in diverse stadii – contracte incheiate pentru executia proiectarii sau achizitia in derulare pentru executia lucrarilor etc. Aici ma refer in special la proiectele depuse spre finantare din fonduri europene nerambursabile.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact