Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

LPF: Meciurile de fotbal din Liga 1 se vor juca fără spectatori

LPF: Meciurile de fotbal din Liga 1 se vor juca fără spectatori

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu porţile închise începând de duminică, 8 martie, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, din cauza răspândirii virusului COVID-19.

"Ce să facem, eu sunt la ligă acum, discutăm, să se dispute cu porţile închise. Acea decizie cu 1.000 de persoane fiind o aiureală sinistră, în opinia mea. Ce fac, număr 1.000 de persoane şi restul nu mai intră? La meciurile de handbal cu 500 de persoane nu mai e periculos? Dar la metrou, la mall, cum facem? Da, deci asta va fi decizia, să se dispute toate meciurile cu porţile închise începând de astăzi. Începând de acum, ce să facem cu meciul de diseară? Normal, şi el va fi cu porţile închise", a declarat Justin Ştefan, pentru AGERPRES.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus