Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Raed Arafat despre închiderea mall-urilor și teatrelor: Este posibil

Raed Arafat despre închiderea mall-urilor și teatrelor: Este posibil

Secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Raed Arafat, a anunţat oficial duminică în ce condiţii s-ar putea lua decizia închiderii mall-urilor și teatrelor.

Anunțul asupra unor spaţii aglomerate, cum sunt mall-urile sau teatrele, vine în contextul în care s-a  hotărât deja ca adunările publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane să fie interzise.

"Cât despre mall-uri, teatre, alte locuri, aceste locuri nu sunt prevăzute acum de aceste măsuri, dar este posibil, dacă vedem că există o răspândire comunitară consistentă, să se ajungă la aceste măsuri. La acest moment nu sunt luate în considerare", a declarat Raed Arafat.
Autorităţile române au decis, de asemenea, sistarea până la data de 31 martie a stagiilor practice în spitale pentru studenţii de la facultăţile medicină sau farmacie, precum şi vizitele aparţinătorilor. Excepţie fac studenţii care participă voluntari în spitale.
De asemenea, s-au aprobat criteriile de suspendare a cursurilor în şcoli, în contextul cazurilor de coronavirus, criteriile nefiind strict de ordin medical, ci ţin cont şi de contextul social.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus