X
teatrul_excelsior_2_7a3c5b8311_313809bdcf

Raed Arafat despre închiderea mall-urilor și teatrelor: Este posibil

Secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Raed Arafat, a anunţat oficial duminică în ce condiţii s-ar putea lua decizia închiderii mall-urilor și teatrelor.

Anunțul asupra unor spaţii aglomerate, cum sunt mall-urile sau teatrele, vine în contextul în care s-a  hotărât deja ca adunările publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane să fie interzise.

“Cât despre mall-uri, teatre, alte locuri, aceste locuri nu sunt prevăzute acum de aceste măsuri, dar este posibil, dacă vedem că există o răspândire comunitară consistentă, să se ajungă la aceste măsuri. La acest moment nu sunt luate în considerare”, a declarat Raed Arafat.

Autorităţile române au decis, de asemenea, sistarea până la data de 31 martie a stagiilor practice în spitale pentru studenţii de la facultăţile medicină sau farmacie, precum şi vizitele aparţinătorilor. Excepţie fac studenţii care participă voluntari în spitale.
De asemenea, s-au aprobat criteriile de suspendare a cursurilor în şcoli, în contextul cazurilor de coronavirus, criteriile nefiind strict de ordin medical, ci ţin cont şi de contextul social.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact