X
BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu: Suporterii galben-albaștrilor nu vor mai urmări meciurile la cinematograf

Conducerea BC CSU Sibiu a decis să anuleze antrenamentele grupelor de juniori. Totodată, suporterii echipei nu vor mai avea posibilitatea să urmărească meciurile la cinematograf.

Ca urmare a ultimelor decizii și noi reglementări aduse de autorități, în contextul răspândirii coronavirusului, și a deciziilor existente de suspendare a competițiilor de juniori, BC CSU Sibiu a decis să anuleze toate antrenamentele grupelor de juniori, până când situația o va permite.

„BC CSU Sibiu continuă să creadă cu tărie într-unul dintre principiile cele mai importante în jurul căruia își desfășoară activitatea- promovarea stării de sănătate. Având în vedere pericolele la care suntem cu toții expuși în aceste zile, ținând cont de nevoia de a fi uniți, ca o adevărată familie care își protejează membrii, am luat decizia de a sista toate antrenamentele juniorilor BC CSU Sibiu până când vom avea siguranța că pericolele se diminuează. Știm că nu este deloc plăcut, dar vrem să ne asigurăm că în curând vom putea reveni la antrenamente sănătoși, în formule complete”, transmit oficialii clubului de baschet.

De asemenea, împreună cu partenerii de la CineGOLD s-a stabilit, de comun acord, suspendarea temporară a proiecțiilor meciurilor de baschet până când situația o va permite.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact