Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Persoană suspectă de infectare cu coronavirus, preluată din Cartierul Arhitecților

Persoană suspectă de infectare cu coronavirus, preluată din Cartierul Arhitecților

O femeie a fost preluată aseară, din Cartierul Arhitecților, fiind transportată cu un echipaj specializat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, la Spitalul Județean Sibiu.

Pacienta a fost transportată la spital aseară, în jurul orei 9. „Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, ISU Sibiu cu un echipaj specializat și autospeciala de transport persoane și victime multiple a efectuat transportul în condiții de siguranță la Spitalul Clinic Județean Sibiu – Secția Boli Infecțioase, a unei persoane în vederea monitorizării, efectuării investigațiilor specifice și primirii rezultatelor”, a transmis sublocotenent Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Știrea se actualizează.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus