X
poster teatru anulat

Spectacol anulat la CineGOLD din cauza restricțiilor impuse de COVID-19

Reprezentanții CineGOLD Sibiu anunță anularea spectacolului “CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI” din motive de sănătate, impuse de noul coronavirus.

”Sănătatea dumneavoastră și a colaboratorilor este o prioritate pentru CineGold, astfel, datorită circumstanțelor, respectând  ultimele decizii și reglementări impuse de autorități în acțiunea de prevenție a răspândirii infecției cu Coronavirus, CineGold împreună cu compania de teatru SERCATO ART au luat decizia de a amâna pe o perioadă nedeterminată, spectacolul “CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI”. Persoanele care au achiziționat bilete la reprezentațiile din 23 și 24 martie 2020  sunt invitate să vină cu biletul la sediul CineGold din Promenada Mall  pentru returnarea integrală a contravalorii biletului. Persoanele care preferă transferul bancar sunt rugate să trimită o poză cu biletul și datele necesare efectuării transferului pe adresa info@cinegold.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Să auzim de bine!”, au transmis reprezentanții cinematrografului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact