X
valea oltului

VIDEO-CNAIR anunță că lucrează non-stop la remedierea alunecărilor de teren de pe Valea Oltului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că lucrează fără oprire pe Valea Oltului pentru remedierea problemelor din zona Câineni.

”Pe DN 7, localitatea Câinenii Mari, km 238+100, zona unde drumul a fost afectat de prăbușirea unui zid de sprijin, se lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Constructorul se concentreaza în aceste zile pe execuția drumului de acces pe malul râului Olt, pentru a facilita accesul utilajelor și execuția platformei pentru amplasarea forezei, lucrari ce se vor finaliza în această săptămână.
După finalizarea drumului și platformei vor începe lucrarile de forare a coloanelor, de refacere a zidului de sprijin, a corpului drumului, dar și de asternere a unui nou covor asfaltic”, au transmis reprezentanții companiei, care au realizat și un clip video cu șantierul.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Patru laurentiu

    Rasul curcilor. O tara fara autostrazi, fara trenuri. Un tren care merge cu 30 km/ ora
    Chiar o . Romanie normala. O tara de smecheri politicieni care nici nu isi iubesc tara. De fapt fostii comunisti care dau din papagal si nu fac nimic. Dumnezeu e mare o sa aiba grija de toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact