X
fodor tischer

FDGR Sibiu: Gabriel Tischer candidat la Consiliul Județean, Astrid Fodor – la Primăria Sibiu

Reprezentanții organizației județene a Forumului Democrat al Germanilor din România au decis, vineri după-amiaza, candidații pe care îi vor propune în cadrul alegerilor locale din acest an.

Adunarea generală a FDGR Sibiu a decis să propună candidați proprii pentru trei primării din județ, respectiv pentru Sibiu, Cisnădie și Avrig. Pentru Primăria Sibiu, după cum era de așteptat, va candida actualul primar al orașului, Astrid Fodor. Pentru Cisnădie, candidatul stabilit este managerul BMW Sibiu, Robert Krat, iar pentru funcția de primar al orașului Avrig candidează Vasile Gavrilă, actualul viceprimar al orașului.
În ceea ce privește funcția de președinte al CJ Sibiu, candidatul Forumului este Gabriel Tischer, cel care în prezent este președinte al Consiliului de administrației al Aeroportului sibian.
”Adunarea generală a hotărât să participe la alegerile locale cu liste complete la alegerile pentru Consiliul județean Sibiu, Consiliul municipal Sibiu și Consiliul local al orașului Avrig și cu liste de candidați la consiliile orășenești sau comunale în Cisnădie, Agnita și Laslea”, se mai arată în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului.
Inițial, anunțul trebuia făcut în cadrul unui briefing de presă, care însă a fost anulat în contextul pandemiei generată de noul coronavirus.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marin

  Desi dna Fodor a avut o prestatie mediocra, ajunge sa ne uitam la ce fac reprezentantii altor partide ca sa o votam… fara entuziasm. Doar n-oi pune stampila pe alde PSD sau PNL care au aratat cu varf si indesat ce pot. Adevarul e ca Sibiul datoreaza mult FDGR.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bobby

  Tischer ar fi fost singurul candidat viabil din partea FDGR pentru primarie, omul a dovedit ca e un bun manager. De ce a ramas Fodor pentru primarie….nu inteleg !!!! Macar la consiliu sa avem un om capabil !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact