Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Senatorul Mircea Cazan: ”M-am autoizolat la domiciliu, aștept echipa DSP”

Senatorul Mircea Cazan: ”M-am autoizolat la domiciliu, aștept echipa DSP”

Senatorul liberal Mircea Cazan s-a autoizolat la domiciliu după ce colegul său din Senat, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv la testul pentru Coronavirusul COVID-19. ”Sunt acasă, aștept echipa de la DSP să vină să-mi ia probe pentru test. Sunt coleg cu Vergil Chițac, am stat în aceeași bancă. Am participat și la întâlnirea pe care am avut-o pentru desemnarea candidaților la alegerile locale, să vedem ce va spune testul”, a declarat Mircea Cazan pentru Turnul Sfatului. ”Nu am absolut nimic, nu am niciun simptom, sunt într-o formă bună”, a mai precizat Cazan. Senatorul a anunțat că va rămâne în carantină la domiciliu pe parcursul a 14 zile și va efectua testul pentru a fi sigur că este sănătos.

Cazan s-a vindecat de malarie

Mircea Cazan a fost internat vara trecută la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș din București, după ce a fost unul din rarele cazuri de malarie din România. ”Am ieșit din spital, pot spune că m-am născut a doua oară. Nu e ușor să treci prin așa ceva, mai ales că e vorba de o boală rară la noi și a fost dificil de diagnosticat, în primul rând. Dar sunt recuperat acum și îmi pot relua activitatea”, spunea senatorul anul trecut.

Daniela Cîmpean și Adrian Bibu au intrat și ei în autoizolare

Președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean și candidatul PNL la Primăria Sibiu, Adrian Bibu, au intrat în autoizolare după ce au participat la București la o întâlnire la care a fost și senatorul depistat pozitiv cu coronavirus, Vergil Chițac. Contactată de reporterul Turnul Sfatului, Daniela Cîmpean spune că nu are niciun simptom, însă în data de 5 martie a participat în Parlamentul României la o ședință comună, în sală aflându-se și parlamentarul confrimat astăzi cu noul coronavirus. ”Este o măsură de precauție absolut normală în această perioadă, pe care mă aștept să o ia toată lumea. Mă simt bine, nu am niciun simptom, dar vreau să respect toate recomandările medicilor. Am anunțat deja și acum aștept să vină cineva să fac testul”, a spus Daniela Cîmpean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Teo

Acum 4 ani

Acesti vajnici reprezentanti ai pnlului sper ca nu vor mai reveni in politica.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

UnDacLiber

Acum 4 ani

Lua-v-ar boala si doamna neagra pe toti parlamentarii!!!
Raspunde

NN

Acum 4 ani

cazan este in autoizolare in fiecare mandat. De el se aude o data la 4 ani cand ne prosteste sa-l votam pentru o noua perioada de autoizolare in parlament.
Raspunde

Marcu

Acum 4 ani

Hai ba, din avion se testeaza 5 vecini, la scoala se testeaza 5 colegi dar la Parlament acum se testeaza toti parlamentarii ???!
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 4 ani

marcule, ești prost. în avion (cazul celor de cursă scurtă cu 3 locuri le linie) se testează cel puțin 14 persoane : două rânduri în față și spate și cei din lateral.
Raspunde

ionica

Acum 4 ani

LA CARE DINTRE MULTELE TALE CASE TE-AI IZOLAT? NU MAI ESTI IN EXCURSII? GATA?
Raspunde

maus

Acum 4 ani

Coleg cu acea persoana care nu a dorit să fie transportat cu izolata, deoarece era sub demnitatea lui.... cică ....așa da exemplu!
Raspunde

Vasile von Vasile

Acum 4 ani

na, ce să vezi?!? asta belea! o dat corona în penele. de le pesede, nimic, nimic??
Raspunde

B.Utoru

Acum 4 ani

Ați încurcat literele. În realitate, ăsta așteaptă echipa PSD.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus