X
sibiu piata mica (9)

Se închid cafenelele și restaurantele din centrul Sibiului. ”E o decizie responsabilă și necesară!”

Rând pe rând, tot mai multe restaurante și cafenele din centrul istoric al Sibiului anunță că închid pentru o perioadă nedeterminată de timp. Motivul este evident: teama că se pot înmulți infecțiile cu noul coronavirus. NOD, Einstein, Cafe Wien, Atrium, Jules au anunțat deja că au luat decizia să închidă. O parte au deschis un serviciu de livrare la domiciliu. ”Începând de azi, am hotărât ca serviciul clasic de restaurant să fie suspendat pentru două săptămâni, deocamdată. Un serviciu de livrare la domiciliu, incluzând opțiunile “Non-contact” și/sau “Non-Cash” este disponibil pentru o parte din produsele noastre. Rămânem uniți, responsabili și sănătoși!”, anunță ”echipa Jules”.

La NOD, cafeneaua din Piața Mică, se va servi astăzi doar cafea, ”la pachet”. De luni, însă, NOD va fi închis. ”Astăzi am pregătit un set-up special. Toată cafeaua o vom servi doar TO GO, iar de luni NOD se va închide pentru atâta timp cât este nevoie ca ÎMPREUNĂ să depășim cu bine această perioadă. Nu este deloc ușor, dar este o decizie responsabilă și necesară! Vă recomandăm să vă bucurați de cafeaua noastră de acum acasă, așadar azi e prilej bun de a vă aproviziona cu cafea proaspăt prăjită de la NOD. Aveți grijă de voi, respectați recomandările avizate și să ne revedem sănătoși!”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a localului. Cei de aici îi invită pe sibieni să ajute cu donații Spitalului Public Sibiu, printr-o campanie demarată de Fundația Comunitară Sibiu.

nod

Nici Einstein, Cafe Wien, Kulinarium și Atrium nu se vor deschide luni. ”Stimați clienți, am luat decizia de a ne suspenda activitatea, începând de astăzi. Nu este o decizie ușoară, dar, din păcate, suntem convinşi că este singura decizie responsabilă pe care o putem lua în condițiile actuale. În ultimele zile ne-am gândit încontinuu la posibilitatea de a ne expune unor riscuri, atât noi cât şi dumneavoastră. Sănătatea noastră, a familiilor noastre, a clienților noștri, este cea mai importantă. Vom redeschide de îndată ce va fi posibil”, a anunțat conducerea celor trei localuri.

einstein

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaniciodata

  Firesc! Acum asteptam sa se spele străzile cu apa cu clor PE LA MARGINI nu in centrul străzii cu picături ca si cum ar usa flori…ASA CUM AU FACUT PANA ACUM PE BANII NOSTRI IAR MARGINILE STEAZILIR ….mai putin ale celor din centru si din zonele in care locuiesc cei din Primărie.. SUNT INFECTE!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Iooo

   Bodegile de cartier trebuie sa fie cele mai dezinfectate la cat e mult alcool se varsa pe mese in acele locuri :)
   Momentan inchiderea lor tine de patronii locatiilor, dar daca sunt sau nu frecventate tine de consumator. Din punctul meu de vedere consumatorul trebuie sa fie responsabil si sa isi ia masuri de siguranta. Fara clientela poate le inchide si patronul pentru a nu plati curentul degeaba.
   In decurrsul anilor am invatat ca in tara asta trebuie sa iti iei masuri de precautie, pentru ca statul nu poate asigura acest lucru. Cel mai bun exemplu sunt soselele, statul nu da doi bani, dar daca eu, ca sofer conduc precaut am sanse sa ajung la destinatie.
   Momentan vad ca oamenii respecta recomandarea de a iesi cat mai putin din casa, sper sa ne tina. Noi putem opri raspandirea acestui virus indiferent de daca niste persoane responsabile sau iresponsabile sunt acum la conducerea tarii.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion Micu

  Ar putea sa inghete si chiriile in semn de bun simt. Bancile o sa inghete ratele, toata lumea e oprita speram sa se simta si baronii locali cu zeci de prorpietati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact