Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

CFR suspendă circulația a două trenuri la Sibiu

CFR suspendă circulația a două trenuri la Sibiu

Cel puțin pe parcursul acestei săptămâni, CFR a luat decizia de a suspenda temporar circulația a două trenuri folosite în special de elevii navetiști.

”CFR Călători va suspenda temporar, în perioada 16-20 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, unele trenuri care aveau drept scop transportul elevilor de la domiciliu la centrele școlare, pe durata suspendării cursurilor de către Ministerul Educației și Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență”, anunță reprezentanții companiei feroviare, într-un comunicat postat pe site-ul propriu. Din cele 20 de garnituri care, de azi, nu mai circulă tur și retur, două circulă pe teritoriul județului Sibiu. Este vorba de garniturile care circulă pe relația Miercurea Sibiu – Sibiu (tren număr 2420, cu plecare de la ora 07:25, și, respectiv, cel de întoarcere - tren număr 2423, cu plecare din Sibiu de la ora 14:40) și cele de pe relația Copșa Mică - Sibiu (tren număr 2594, cu plecare din Copșa Mică la 15:50 și, respectiv, tren număr 2595, cu plecare din Sibiu de la ora 14:25).

”În toate situațiile, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât să se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor și să se adapteze cât mai bine cerințelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile. Măsurile luate în această perioadă de către companie au ca scop restrângerea răspândirii infecției cu Covid-19, protecția, siguranța și securitatea călătorilor și a personalului propriu”, mai informează reprezentanții CFR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus