Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Măsuri noi de protecție la Poliția Sibiu

Măsuri noi de protecție la Poliția Sibiu

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus/COVID 19, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu a fost luate următoarele măsuri:

1. Modificarea programului de lucru cu publicul al Serviciului Cazier, Statistică și Evidențe Operative, astfel: din data de 16.03.2020 până la 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire, se sistează eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice/juridice la nivelul următoarelor subunități de poliție: Agnita , Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni, Mediaș, Miercurea Sibiului, Săliște, Tălmaciu.

Eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va efectua exclusiv la ghișeul de la reședința I.P.J. Sibiu (mun. Sibiu, str. Revoluției nr. 406), conform programului normal, respectiv: Luni 8.30 – 13.30 Marți 8.30 – 13.30 Miercuri 13.00 – 1800 Joi 8.30 – 13.30 Vineri 8.30 – 13.30

În această perioadă se pot transmite cereri pentru eliberarea certificatelor de cazier și pe adresa de mail [email protected]. În acest caz eliberarea certificatului de cazier judiciar se face în termen de 3 zile de la data trimiterii, iar solicitantul se va prezenta personal pentru ridicarea certificatului de cazier judiciar, având asupra sa cartea de identitate în original și în termenul de valabilitate.

Polițiștii fac apel către cetățeni ca prezentarea la ghișeul de relații cu publicul să se realizeze numai în situații urgente, când documentul este absolut necesar, iar obținerea acestuia nu poate fi amânată.

2. Pentru a limita interacțiunea cu polițiștii rutieri, Biroul Rutier Sibiu pune la dispoziție, în format electronic, modelul Declarației pe care conducătorul auto care a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale trebuie să o completeze, în cazul în care nu se completează formularul de constatare amiabilă.

Declarația poate fi descărcată de pe pagina web a I.P.J. Sibiu, secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Serviciul Rutier https://sb.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte/serviciul-rutier1501237828

După completare, conducătorul auto se poate prezenta la Biroul Rutier cu declarația și cu un instrument de scris (pix).

Aceste măsuri sunt în interesul ambelor părți, fiind măsuri de autoprotecție, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Declaratie cond auto accident rutier cu pagube materiale

Declaratie cond auto accident rutier cu pagube materiale-1 Declaratie cond auto accident rutier cu pagube materiale-2

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus