X
Sibiu Primarie piata mare iarna vreme meteo (6)

USR Sibiu cere Primăriei să pregătească un buget pentru gestionarea situației de criză

Acum e necesar ca toate eforturile administrației să fie îndreptate spre a lua măsurile cele mai bune pentru a trece cât mai bine peste criza de sănătate publică cauzată de COVID-19.

Faptul că nu avem cazuri confirmate de îmbolnăvire cu noul coronavirus în Municipiul și Județul Sibiu ne dă răgazul necesar să ne pregătim pentru a gestiona o situație de criză.

USR cere convocarea unei ședințe de Consiliu Local Extraordinară în care să se rectifice Bugetul Local în așa fel încât să se constituie un buget special pentru măsuri în gestionarea situației de criză. O parte din banii care erau alocați pentru proiecte și evenimente care nu mai pot avea loc în acest context sau au fost reorganizate resursele, pot fi  realocați către gestionarea situațiilor din domeniile sănătate, social și economic.

Comunitatea s-a mobilizat în acest moment pentru a ajuta, este necesar să contribuie și administrația.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Inspectorul Javert

    Mă gândesc că doamna Fodor ,ca orce bugetar , are pe lista de priorități lucruri mai importante decât epidemia de coronavirus .Altfel nu îmi explic de ce nu s-au luat până acum la nivel de primărie niciun fel de de măsuri pentru combaterea efectelor pandemiei de coronavirus .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact