X
donarie

Ansamblul Agora Cisnădioara donează 50.000 de lei campaniei ”Un spital – O comunitate”

Ansamblul Agora Cisnădioara anunță că se alătură inițiativei Fundației Comunitare Sibiu și donează campaniei ”Un Spital – O Comunitate” suma de 50.000 de lei.

Banii vor merge în totalitate pentru dotarea Spitalului Județean Sibiu cu cele necesare pentru a face față cu bine perioadei care va urma, în contextul epidemiei de COVID-19.

”Suntem impresionați de mobilizarea de care comunitatea din Sibiu dă dovadă și vă încurajăm să vă alăturați acestui demers care arată, încă o dată, că binele și frumosul apar întotdeauna atunci când e cel mai mare nevoie de ele.  Să fim uniți!”, au transmis reprezentanții Ansamblului Agora Cisnădioara.

Numărul donațiilor din zona Sibiului pentru dotarea Spitalului Județean în vederea cazurilor de Coronavirus crește de la o zi la alta. În cursul zilei de ieri compania Continental a anunțat o donație de 20.000 de euro.

Când a lansat campania, Fundația Comunitară și-a propus achiziția a o mie de teste pentru noul tip de coronavirus, iar din banii strânși în primele zile de campanie, acestea se pot deja cumpăra.

Mai sunt de îndeplinit două obiective. E vorba despre echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic: aparat de ventilație mecanică de înaltă performanță, monitor funcții vitale cu modul ATI și pat de terapie intensivă cu saltea antidecubit. De asemenea, se dorește achiziționarea unui aparat de oxigenare extracorporeală pulmonară ECMO. Acesta este un sistem complex ce permite asistarea pulmonară prin oxigenare transmembrană extracorporeală și/sau circulatorie.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact