X
Muresan stadion (1)

Propunerea lui Iuliu Mureșan: ”Să jucăm fără spectatori. Televiziunile ar avea audiență maximă cu atâta lume acasă”

Președintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, propune ca Liga 1 să reia partidele cu meciuri care să se joace fără spectatori. „Să jucăm partidele rămase când se va putea, cu suporterii în fața televizoarelor. Televiziunile ar face audiențe mari, în condițiile în care lumea va sta încă multă vreme de acum încolo acasă, iar noi am încasa sumele absolut necesare supraviețuirii”, este opinia președintelui, conform Gsp.ro.

Medic de profesie, Mureșan face apel la toți cetățenii țării „să fie responsabili și să rămână cât mai mult timp posibil la domiciliu pentru a învinge criza asta. Avem de-a face cu un inamic nevăzut și cu atât mai periculos”.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat astăzi că cel mai devreme campionatul de fotbal s-ar putea relua în 13 iunie. ”În momentul de față, la nivelul Ligii 1, mai sunt de disputat 8 etape din play-off, 12 din play-out, 14 etape din liga a 2-a și a 3-a, din Cupa României mai avem nevoie de 2 date disponibile: pentru semifinale și finală. Trebuie să luăm în considerare și barajul de promovare în Liga 1. Lucrăm în prezent pentru scenariile conform cărora vom relua Liga 1. În cel mai bun caz, competiția se va relua pe 22 aprilie, iar cea mai pesimistă situație prevede reluarea jocurilor pe data de 13 iunie. Dacă situația se va înrăutăți, vom apela la minigrupe sau meciuri eliminatorii”, a declarat Burleanu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact