X
trecere talmaciu

A început reabilitarea trecerii pietonale de la Tălmaciu FOTO

Reprezentanții Prefecturii Sibiu au anunțat că lucrările de reabilitare a trecerii pietonale care traversează râul Sadu. Lucrările vor fi încheiate în cel mai scurt timp posibil.

Reabilitarea trecerii de pietoni care traversează râul Sadu, din orașul Tălmaciu, a început astăzi, transmite Dorin Titiriga, din partea Prefecturii Sibiu.

„La inițiativa Instituției Prefectului – Județul Sibiu, Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăria Tălmaciu azi, 18 martie, au demarat lucrările de reabilitare a trecerii pietonale care traversează râul Sadu pentru a se putea facilita accesul în condiții optime pentru toți cetățenii, în și dinspre centrul orașului, aceste lucrări urmând a fi realizate în cel mai scurt termen, cu respectarea tuturor normelor de protecție pentru asigurarea unui acces lipsit de orice fel de pericol pentru cetățenii orașului Tălmaciu”, transmite sursa citată.

Pentru mai multe informații despre acest subiect citiți și USR Tălmaciu despre desființarea unei treceri de pietoni: ”Incompetență sau nepăsare?”. Replica celor de la Drumuri

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact