Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Ambulanța Sibiu a primit ajutor de la comunitate. „Facem eforturi să asigurăm toate materialele sanitare necesare”

Ambulanța Sibiu a primit ajutor de la comunitate. „Facem eforturi să asigurăm toate materialele sanitare necesare”

Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu a primit, în ultimele zile, mai multe materiale necesare activității pe care serviciul o depune în această perioadă.

Sprijinul a venit zilele acestea din mai multe părți, oamenii oferind mănuși de protecție și alte materiale necesare continuării activității serviciului.

„Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu a primit sprijin de la mai multe persona fizice, de la un grup de stomatologi și de la Fundația pentru Comunitate. Cea din urmă a anunțat că e pe cale să achiziționeze materiale necesare activității noastre. Este vorba de mănuși de protecție și alte materiale dar se lovesc totuși de imposibilitatea de a achiziționa măști, pentru că nu au de unde să procure. Este un început care ne arată că cetățenilor Sibiului le pasă de Ambulanță și activitatea noastră”, transmit reprezentanții Ambulanței Sibiu, pentru Turnul Sfatului, mulțumindu-le pe această cale tuturor celor care în acest moment sprijină instituția.

ambulanta dotari2

Conducerea ambulanței îi asigură pe toți cetățenii județului că asistența medicală este asigurată în condiții optime și le transmite totodată o serie de recomandări.

„Vă rugăm să respectați îndrumările autorităților, limitați la minim circulația și expunerea dumneavoastră și apelați cu încredere 112 doar pentru urgențe. Facem eforturi să asigurăm toate materialele sanitare necesare precum și o continuitate a stocurilor având în vedere situația actuală.”

Sibienii și organizațiile care doresc să sprijine activitatea Ambulanței Sibiu o pot face sunând la 0269/230194 sau pe mail la [email protected].

ambulanta dotari3 ambulanta dotari1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus