X
continental sibiu

Continental România, cu peste 4500 de angajați la Sibiu: Nu închidem producția deocamdată, dar luăm în considerare orice variantă

Reprezentanții companiei Continental România, care cu peste 4500 de angajați la Sibiu reprezintă cel mai mare angajator din oraș, anunță că momentan nu va închide producția.
Conducerea companiei spune, într-un articol piblicat în Ziarul Financiar, că nu are niciun angajat infectat cu noul coronavirus, însă cum situaţia se poate schimba de la o oră la alta, compania ia în calcul toate scenariile.
“Continental monitorizează cu atenţie evoluţia coronavirusului atât la nivel internaţional, cât şi naţional. Compania se supune deciziilor şi măsurilor recomandate de autorităţile din ţară pentru prevenirea răspândirii acestuia. Până la notificari ulterioare, toate întâlnirile interne cu participanţi din locaţii diferite sunt ţinute online şi nu faţă în faţă. Delegaţiile interne, precum şi cele internaţionale sunt limitate la acele călătorii care au o importanţă critică pentru compania noastră”, au spus reprezentanţii companiei, citați de zf.ro.
Aceștia au subliniat că angajaţii din centrele de cercetare şi dezvoltare pot opta pentru mobile work dacă modul de lucru permite.
Ce măsuri a luat Continental în fabricile din Zona Industrială Vest puteți citi aici.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iom

  Avand in vedere ca vW, BMW, Daimler, MAN intrerup de luni productia in Europa nu vad ptr cine produce Continental de luni in colo. eventual vor sa aiba stocuri, dar si alea le umplu in 2 sapt maxim.va urma somaj tehnic in maxim 10 zile.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Banciu Nicoleta

  Nu sunt probleme,avand în vedere buna organizare si disciplina pe care fiecare angajat o oare, plus toate măsurile necesare luate de companie .Iar daca a donat sau cat,felicitări si respect pentru tot ceea ce fac si pentru cat se implică. Comentariile celor de mai sus nu sunt decât niște răutăți…trist ca sunt preocupați de problemele altora si nu ale lor

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Fritz

  Oare acolo nu e un focar dacă ar fi unul infectat? La felul cum vin oamenii la munca și la felul cum se lucrează?
  Nu e sa zici ca produc mâncare sau echipament spitalicesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact