Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Șoferul care a lovit mortal un pieton, apoi a părăsit locul accidentului, a fost prins

Șoferul care a lovit mortal un pieton, apoi a părăsit locul accidentului, a fost prins

După ce aseară un bărbat de 53 de ani a fost lovit mortal de mașină, pe DN14, polițiștii au pornit în căutarea șoferului vinovat. Acesta a fost prins în scurt timp, la intrarea în municipiul Sibiu, fiind vorba de un bistrițean de 33 de ani care conducea o autoutilitară.

Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-ar fi produs în jurul orei 21:55, la ieșirea din localitatea Agârbiciu. Șoferul, un bistrițean de 33 de ani, „a surprins și accidentat mortal un pieton care se deplasa pe partea carosabilă și care nu purta elemente reflectorizante. Imediat după producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor”, explică Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Citește și Pieton lovit mortal de mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2537

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus