X
continental sibiu

În plină criză angajații Continental primesc bonusuri de 1050 de lei

Cei aproximativ 4500 de angajați ai Continental Sibiu urmează să primească în perioada imediat următoare bonusuri ca recunoaștere pentru eforturile deosebite făcute în 2019.

Bonusurile oferite de Continental diferă de la o țară la alta și sunt cuprinse între 218 euro și 436 de euro, adică aproximativ 1050 de lei și 2100 de lei.

Conform unui comunicat de presă remis joi seara de Continental, bonusul – ca parte din profit, nu ar trebui acordat anul acesta întrucât venitul net pe anul fiscal 2019 a fost negativ.

”În mod evident nu suntem satisfăcuți cu rezultatele financiare din 2019. Pentru toată lumea de la Continental, dacă nu există profit, nu există bonusuri din profit”, a declarat Dr. Ariane Reinhart, membru în consiliul executiv al companiei, în comunicatul citat.

Cu toate acestea, Dr. Ariane Reinhart spune că anul 2019 a fost unul foarte dificil și provocator pentru companie, iar angajații din toată lumea au demonstrat ”atașament deosebit și respect reciproc”.

”Împreună cu reprezentanții angajaților am luat decizia de a onora excepționalul nivel de implicare arătat de angajații din toată lumea sub forma unei recunoașteri financiare extraordinare”, mai spun reprezentanții Continental.

În plus, compania anunță un răspuns la deteriorarea rapidă mediului economic în toată lumea. Este vorba despre un program structural denumit ”Transformarea 2019-2029” care vizează inclusiv reorganizarea companiei din punct de vedere al transformărilor din sectorul automotive.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibiano vero

  Bai desteptiilor care comentati, ganditi-va ca acei bani is buni pt oricine care are nevoie. Acestea sunt masuri concrete, nu populiste, de declartiii fandosite si batai pe umar. Ganditi-va un pic ca omul sta acasa, va avea salar diminuat(daca il va avea si pe ala la unii), preturile au luat-o deja razna, va fi nevoit sa faca ceva sa castige un ban ca sa traiasca el si familia lui si va fi tentat sa iasa din casa… sa vina la ala care comenteaza ca voi !!!….si uite asa se infecteaza si el si tu si altul la care se mai duce sa castige un ban!!!
  Ca sa ne gandim putin, ca speram sa existe viata si dupa pandemia asta si pana va fi pornita masinaria economica mondiala ca sa revina la munca si romanasu simplu si sa castige, va mai curge ceva apa pe Cibin la vale, asa ca orice sprijin e bine primit(oricum nu da din banii tai ca da din profitul companiei care si asa mergea la export)…Si ca sa va dau un exemplu de buna practici, americanii care au cultura protectiei sociale cum am eu cunostiinte de fizica quantica au calculat si gandit ca sa ofere un ajutor de 1000dolari/ adult si 500dolar/copil…oare dece?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact