Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

ALDE Sibiu acuză guvernul de măsuri comuniste: Avem o politică de reducere a numărului de informaţii

ALDE Sibiu acuză guvernul de măsuri comuniste: Avem o politică de reducere a numărului de informaţii

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, critică decizia guvernului prin care toate datele legate de coronavirus sunt emise doar de prefectură. ”Măsurile luate de autorităţi în ultimele zile, în sensul de a nu mai comunica public informaţii detaliate despre coronavirus, ne aduc aminte de regimul securisto-comunist. Declanşarea stării de urgenţă a avut drept scop luare de măsuri rapide pentru dotarea cu medicamente şi echipamente a unităţilor spitaliceşti. De asemenea scopul ar fi trebuit să fie luarea de măsuri pentru sprijinul mediului economic”, susține Tocaciu.

Liderul ALDE Sibiu spune că normal ar fi să se oprească panica, nu să se oprească informarea cetățenilor. ”De 3 zile asistăm stupefiaţi la măsuri contra liberei informări a publicului. Ultima decizie, comunicată astăzi de Ministerul Adiministraţiei şi Internelor, la toate prefecturile de a nu mai comunica date privind numărul de teste aplicate şi numărul de cazuri pozitive este de-a dreptul revoltător. În această plină criză medicală, singura soluţie de a opri panica este de a informa populaţia prin toate mijloacele în detaliu despre ceea ce se face de către autorităţi şi ceea ce se întâmplă. În schimb avem o politică de reducere a numărului de informaţii oferite publicului privind evoluţia pandemiei la noi în ţară”, a mai spus Tocaciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

MILITARU GHEORGHE

Acum 4 ani

Lasa mai nene politica,ca ne-ati infectat destul poate mai mult decat CORONAVIRUSUL.
Raspunde

Soimarul

Acum 4 ani

Voi i.ati adus la guver are.nu mai plangeti
Raspunde

Vasi

Acum 4 ani

Nu pot sa cred, ca unii mai au inca tupeu sa comenteze public.....
Raspunde

Oanta

Acum 4 ani

Prietene, du-te tare...te-ai trezit tu sa comentezi. Nu stiu cum mai aveti tupeul sa iesiti in presa cu declaratii...mama voastra de milogi
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

Nu ti-e rusine,nenorocitule?Acum este vorba de VIATA sau MOARTE!Poate ca nu sunt asa cum ne dorim noi dar in nici un caz nu-i loc de rafuieli politice!Voi ati condus tara in vremuri normale si cu ce ne-am ales?Cu devalizarea tarii si distrugerea mai multor generatii actuale si viitoare!Iar acum veniti cu solutii salvatoare cand ati lasat vistieria goala?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus