X
tocaciu

ALDE Sibiu acuză guvernul de măsuri comuniste: Avem o politică de reducere a numărului de informaţii

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, critică decizia guvernului prin care toate datele legate de coronavirus sunt emise doar de prefectură. ”Măsurile luate de autorităţi în ultimele zile, în sensul de a nu mai comunica public informaţii detaliate despre coronavirus, ne aduc aminte de regimul securisto-comunist. Declanşarea stării de urgenţă a avut drept scop luare de măsuri rapide pentru dotarea cu medicamente şi echipamente a unităţilor spitaliceşti. De asemenea scopul ar fi trebuit să fie luarea de măsuri pentru sprijinul mediului economic”, susține Tocaciu.

Liderul ALDE Sibiu spune că normal ar fi să se oprească panica, nu să se oprească informarea cetățenilor. ”De 3 zile asistăm stupefiaţi la măsuri contra liberei informări a publicului. Ultima decizie, comunicată astăzi de Ministerul Adiministraţiei şi Internelor, la toate prefecturile de a nu mai comunica date privind numărul de teste aplicate şi numărul de cazuri pozitive este de-a dreptul revoltător. În această plină criză medicală, singura soluţie de a opri panica este de a informa populaţia prin toate mijloacele în detaliu despre ceea ce se face de către autorităţi şi ceea ce se întâmplă. În schimb avem o politică de reducere a numărului de informaţii oferite publicului privind evoluţia pandemiei la noi în ţară”, a mai spus Tocaciu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Oanta

  Prietene, du-te tare…te-ai trezit tu sa comentezi. Nu stiu cum mai aveti tupeul sa iesiti in presa cu declaratii…mama voastra de milogi

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Nu ti-e rusine,nenorocitule?Acum este vorba de VIATA sau MOARTE!Poate ca nu sunt asa cum ne dorim noi dar in nici un caz nu-i loc de rafuieli politice!Voi ati condus tara in vremuri normale si cu ce ne-am ales?Cu devalizarea tarii si distrugerea mai multor generatii actuale si viitoare!Iar acum veniti cu solutii salvatoare cand ati lasat vistieria goala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact