Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Constantin Șovăială: Nu-l vedem, nu are gust, nu-l simțim. Feriți-vă de coronavirus stând acasă

Constantin Șovăială: Nu-l vedem, nu are gust, nu-l simțim. Feriți-vă de coronavirus stând acasă

Deputatul liberal Constantin Șovăială le cere sibienilor să stea în case în aceste zile, chiar dacă este week-end și este cald afară. ”Vom avea sute și sute de alte zile frumoase de care să ne bucurăm cu toții, mici și mari, copii, adulți și vârstnici. Haideți să nu dăm de lucru în plus celor care stau în prima linie, în fața virusului invizibil. Nu-l vedem, nu are gust, nu-l simțim, nu știm dacă e lângă noi sau nu. Nu are rost să riscăm inutil, să ne punem viețile noastre și ale celor dragi în pericol. Stați în casă”, a declarat deputatul liberal.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că în data de 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de  cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

carcotasul de serviciu...

Acum 4 ani

Ne lasi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus