X
WhatsApp Image 2020-03-21 at 11.46.16

Păstrăvăria ALBOTA aduce păstrăv viu în Sibiu!

UNDE? În Băcănia ALBOTA de pe Strada Filarmonicii nr. 2, de unde face inclusiv livrări la domiciliu. De la fermă la farfurie, direct la tine acasă! 

Păstrăvăria Albota vine în sprijinul clienților care nu îi mai pot trece pragul și aduce celebrul păstrăv Albota în mijlocul Sibiului. Mai exact, intensifică în această perioadă aprovizionarea Băcăniei Albota de pe Strada Filarmonicii nr. 2, inclusiv cu pește viu. Pe lângă păstrăv eviscerat și file de păstrăv, oferă de acum clienților șansa de a alege păstrăv proaspăt neeviscerat direct din bazinul mobil adus în Sibiu.

Păstrăvul se poate cumpăra din Băcănia Albota sau se poate comanda telefonic la număr 0745.669.334 și online, de pe pagina de internet www.produse-albota.ro. Livrările la domiciliu sunt GRATUITE în Sibiu.

abota

Cunoscută pentru produsele proaspete „de la fermă la farfurie”, pregătite artizanal din materie primă producție proprie, Băcănia Albota deține de aproape doi ani și magazin online, care cuprinde întreaga sa gamă de produse marca Albota, iar livrările la domiciliu se fac cu rapiditate atât în Sibiu, cât și în restul țării.

”Toate produsele Albota, atât cele pe bază de pește, cât și mezelurile, brânzeturile și conservele de fructe și legume sunt producție proprie, artizanală, de casă. Materia primă provine din fermele noastre. De aceea sloganul nostru este “DE LA FERMĂ LA FARFURIE!”. Animalele sunt crescute natural, după metode tradiționale, în aer liber, la poalele Munților Făgăraș. Toți clienții care ne trec pragul ne aleg pe acest considerent și sunt foarte mulțumiți că le oferim produse proaspete și care le amintesc de preparatele tradiționale de țară. În plus, mai aducem în băcănie și produse foarte dragi ale altor producători locali de preparate bio, ecologice și de casă”, spun reprezentanții Băcăniei Albota.

Masa produse - cu tablou

Clienții pot plăti atât online cât și ramburs, la livrare, iar pe raza municipiului Sibiu produsele sunt aduse în maximum trei ore, de luni până sâmbătă, între orele 09:00 – 21:00. În cazul comenzilor plasate duminica, livrarea se face luni la prima oră. Pentru comenzile primite din restul țării livrarea se face de marți până vineri, iar transportul devine gratuit la comenzi de peste 250 de lei.

”De ani de zile ne-am obișnuit să vă servim produsele noastre proaspete, de la fermă la farfuria din restaurantele noastre de la Albota și Hermania. Acum, vremurile ne forțează să ne adaptăm, așa că vă aducem produsele Albota de la fermă direct în farfuriile dumneavoastră de acasă, unde sperăm că vă bucurați de mese liniștite și îmbelșugate. Vă trimitem așadar pește proaspăt, salată de icre, mezeluri, brânzeturi și conserve de casă, un gând bun și aer proaspăt de munte! Sănătate și poftă mare! Bineînțeles, ușile Băcăniei Albota de pe Strada Filarmonicii nr. 2 rămân deschise pentru toți cei care reușesc sa ne viziteze și personal. Băcănia nu s-a închis, e deschisă pentru dumneavoastră!”, transmit reprezentanții Băcăniei Albota tuturor clienților.

Magazinul online al Băcăniei Albota poate fi accesat urmărind acest link.

Picture1

bacanie 0036-34

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   mihai

   Ia un taxi de acasă și mergi pana acolo, oare cât te va costa? Ar fi culmea sa suporte ei costul transportului dacă comanda unul un peste de 25lei sau o paine de 13 lei…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andreia

  Magazinul online nu functioneaza, nu se poate finaliza comanda, am incercat si ieri si azi. Mesajul afisat:

  Momentan nu exista metode de plata disponibile in cadrul magazinului. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   zzz

   sunt naturale in limita faptului ca cei de la Albota vand pastrav de vreo 10 ori mai mult decat au capacitate in bazinele lor.
   de unde vine restul si cat e de natural…sa ne lumineze ei

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Elena

    Gresit! Cred ca va referiti probabil doar la bazinele de agrement, pe care le vedeti in Complexul Turistic. Productia se afla insa in alte mai bine de 14 bazine amenajate la Carta. Acolo am vazut cu ochii mei cum ei cresc peste 70 tone de pastrav natural si sanatos! Sunt oameni seriosi!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  chiar cred ca e bine

  Da, e bine sa consumam produsele care sunt din zona noastra. In toata Europa se intampla asa; e un ajutor dat economiei locale

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact