X
CJ consiliul judetean (1)

Soluție pentru distanțarea socială a funcționarilor: jumătate lucrează de acasă, câte două săptămâni

Noile recomandări de distanțare socială pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2 au determinat șefii instituțiilor publice să ceară angajaților să lucreze de acasă.

Prima instituție publică din județ care anunță că își trimite angajații să lucreze de acasă este Consiliul Județean Sibiu. Jumătate din cei 124 de angajați vor lucra de acasă, timp de două săptămâni (perioada aproximativă de incubare a noului coronavirus). După cele două săptămâni, cealaltă jumătate dintre angajați va lucra de acasă, cei din prima serie urmând a se reîntoarce în birouri, conform planurilor de acum.
”Va trebui cu toții să ne setăm să reacționăm cu responsabilitate și nu panicat. Suntem împreună în toată povestea aceasta, iar instituția Consiliului Județean Sibiu are imaginea pe care fiecare dintre noi o creăm și îmi doresc o imagine a unei instituții care a parcurs această perioadă cu responsabilitate. Suntem cu toții oameni de bună credință și facem ca lucrurile să funcționeze. Prin setul de măsuri pe care le luăm, subsumate reglementărilor naționale, vom asigura continuitate la nivelul Consiliului Județean Sibiu, dar, în același timp prevenim riscul să ne contaminăm toți și să ajungem în situația să închidem instituția”, a transmis Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, angajaților instituției, conform unui comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact