X
coronavirus

Coronavirus Sibiu: primele persoane eliberate din carantină. Au rămas 142

Potrivit Prefecturii Sibiu, astăzi au ieșit primele persoane din carantină. În continuare sunt monitorizate peste 2000 de persoane în izolare și alte 142 în carantină.

La momentul actual, la nivelul județului nostru, Direcția de Sănătate Publică, monitorizează 2420 persoane izolate și 142 persoane în carantină. Totodată, un număr de opt persoane au ieșit din carantină, în cursul zilei de astăzi, acestea fiind primele persoane cărora li se permite să își reia activitatea normală, pe raza județului Sibiu.

În cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, astăzi, au fost înregistrate 24 de apeluri, pe cele două numere de telefon puse la dispoziția cetățenilor – 0269-211254 și 0269-216103. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de peste 30 de cazuri de natură medicală. Cetățenii pot solicita informații și la adresa de mail cjcci@isusibiu.ro.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact