X
victor-orban

Orban: Va exista un interval orar în care persoanele de peste 65 de ani vor putea ieşi din casă

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va exista un interval orar în care persoanele în vârstă de peste 65 de ani vor putea ieşi din casă pentru a se putea aproviziona cu produsele necesare.

“Va exista un interval orar în care pensionarii se vor putea deplasa. Chiar ne impunem, ca obiectiv, să le asigurăm servirea aproape exclusivă în magazinele alimentare, în farmacii, pentru persoanele de peste 65 de ani, astfel încât să nu interacţioneze cu alţi cetăţeni”, a spus Orban citat de Agerpres.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  asta ma duce cu gandul la altceva..unul zice sa stam inchisi in case,altul zice ca n-am inteles limba romana!..iar al treilea ii pazeste pe cei doi oameni de stiinta!!!..acum am inteles de ce trebuie sa fim cate trei maxim pe strada..!!..cei peste 65 de ani stiu ca in anii de glorie comunista era un banc ..de ce patruleaza militienii cate trei pe strazi!!!…continuare sa v-o zica astia de 65 de ani….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Pentru protectia corecta a celor peste 65 de ani ar fi trebuit sa se asigure conditii de izolare totala pentru ei cu implicare institutiilor abilitate in asigurarea izolarii si asigurarea resurselor necesare. Asa cum e acum, cu ore la care practic ii invitam sa iasa din casa e aproape sigur ca multi vor putea sa se infecteze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact