X
politie patrula coronavirus

Polițiștii și jandarmii sibieni patrulează și transmit mesaje prin megafon. „Stați în case” VIDEO

Autoritățile sibiene patrulează deja de câteva zile prin întregul județ, atât în mediul urban cât și în mediul rural, pentru a se asigura că oamenii stau în case și respectă măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Prin intermediul unui megafon, polițiștii și jandarmii transmit mai multe mesaje către sibieni.

Acest rol este îndeplinit atât de polițiștii locali cât și de cei de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, precum și de jandarmi. În traseele lor, aceștia includ atât zone centrale cât și cartiere mărginașe, dar și zonele rurale.

 

Câteva dintre mesajele pe care autoritățile le transmit prin megafon sunt:

„Respectați regulile de igienă. Spălați-vă pe mâini și păstrați distanța. Rămâneți în siguranță, în casă.”

„Vă rugăm să respectați regulile de izolare și distanțarea socială. Nu vă expuneți și nu vă expuneți familia.”

„Vă rugăm să rămâneți în casă pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur. Orice ieșire în spațiul public vă poate pune în pericol sănătatea sau chiar viața.”

„Respectați recomandările de deplasare. Sunt pentru sănătatea tuturor. Este foarte important să rămâneți în casă și să evitați activitățile care vă pot expune. Fiți responsabili.”

În ultimele 24 de ore, 148 de polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu alături de aproximativ 100 de jandarmi au desfășurat 208 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sim

  Ma bucur pentru aceste initiative, insa am un singur lucru de obiectat.
  Mai bine Polita sa ia legatura cu smecherasii de BMW sa difuzeze acest mesaj deoarece se aude mai bine muzica smecherasilor cand trec pe strada decat ce zice politia prin statie.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  UnDacLiber

  La orele 22:00 (asa au procedat in cartierul unde locuiesc)?! Lua-v-ar nevoia (provovata de laxativ) de securisti imbecili cu 2 clase!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact