X
iphone-6s-09

Cum să vă curățați produsele Apple

Cum să vă curățați produsele Apple

V-ați întrebat vreodată cum să curățați produsele Apple pe care le dețineți? La fel ca orice alt dispozitiv pe care îl folosiți zilnic, acestea trebuie dezinfectate și curățate pentru a funcționa cât mai mult și în siguranță.

De la Mac, iPad, iPhone, iPod, cu afișaj sau dispozitiv periferic, produsele Apple sunt fabricate dintr-o varietate de materiale și fiecare material are cerințe specifice de curățare. Pentru a începe, iată câteva sfaturi care se aplică tuturor produselor:

● Folosiți numai o lavetă moale, fără scame.
● Evitați materialele abrazive, prosoape, prosoape de hârtie sau obiecte similare.
● Evitați ștergerea excesivă, care ar putea provoca daune.
● Deconectați toate sursele de alimentare, dispozitivele și cablurile externe.
● Păstrați lichidele departe de produs.
● Nu folosiți spray-uri, înălbitori sau soluții abrazive.
● Nu pulverizați substanțele de curățare direct pe produs.

Cum să dezinfectați produsule Apple

Folosind o lavetă și o soluție de alcool izopropilic de 70% sau șervețele de dezinfectare, puteți șterge ușor suprafețele dure, neporoase ale produsului Apple, cum ar fi ecranul, tastatura sau alte suprafețe exterioare. Nu folosiți înălbitor. Evitați să introduceți umiditate în orice deschidere și să vă scufundați produsul Apple în agentul de curățare. Nu folosiți soluția pe țesături sau piele.

În continuare, ne uităm la instrucțiunile detaliate pe tip de produs Apple:

MacBook, MacBook Pro și MacBook Air
Când curățați partea exterioară a laptopurilor MacBook, MacBook Pro sau MacBook Air, închideți mai întâi computerul și deconectați adaptorul de alimentare. Apoi folosiți o lavetă umedă, moale pentru a curăța exteriorul computerului.

Nu pulverizați lichid direct pe computer și nu folosiți spray-uri de aerosoli, solvenți, abrazivi sau produse de curățat care conțin peroxid de hidrogen care ar putea deteriora finisajul produselor Apple, le gasiti la preturi bune pe emag.ro.

Pentru a curăța ecranul de pe MacBook, MacBook Pro sau MacBook Air, umeziți o lavetă moale cu apă, apoi folosiți-o pentru a curăța ecranul computerului.

Mac Pro, Mac mini și iMac
În primul rând, opriți Mac-ul și deconectați cablul de alimentare împreună cu alte dispozitive conectate. Apoi folosiți o lavetă umedă pentru a curăța exteriorul computerului. Nu pulverizați lichid direct pe computer și nu folosiți spray-uri de aerosoli, solvenți, abrazivi sau produse de curățat care conțin peroxid de hidrogen care ar putea deteriora finisajul.

Pentru a curăța afișajul de pe iMac Apple, umeziți lavetă care a fost livrată cu iMac-ul sau o altă lavetă curată, moale, fără scame – doar cu apă, apoi ștergeți ecranul. Nu curățați ecranul iMac-ului cu un produs de curățare care conține acetonă. Nu pulverizați niciodată produsul de curățare direct pe ecran. S-ar putea să scurgă pe ecran și să provoace pagube. Stiati ca Macbook Pro si Air sunt updatate atunci cand se incepe scoala?
Tastaturi wireless, USB sau mouse-uri și trackpad-uri Apple
În primul rând, opriți dispozitivul. Dacă dispozitivul dvs. utilizează baterii detașabile, scoateți-le. Dacă dispozitivul este conectat, deconectați-l pur și simplu de la computer.
Apoi, curățați partea exterioară a dispozitivului cu o lavetă ușor umezită cu apă. Nu umeziți în nicio deschidere și nu folosiți spray-uri de aerosoli, solvenți, abrazivi sau produse de curățat care conțin peroxid de hidrogen.
iPad
Pentru a curăța tableta, deconectați toate cablurile și opriți iPad-ul (apăsați și mențineți apăsat butonul Sleep / Wake, apoi glisați pe ecran). Folosiți o lavetă moale, ușor umedă, fără scame. Nu folosiți produse de curățat geamuri, produse de curățat pentru casă, aer comprimat, spray-uri cu aerosoli, solvenți, amoniac, abrazivi sau produse de curățat care conțin peroxid de hidrogen pentru a curăța tableta, deoarece iPad-ul are un strat oleofobic pe ecran; ștergeți pur și simplu ecranul cu o lavetă moale, fără scame, pentru a îndepărta sebumul lăsat de mâini.

iPhone
iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt dotate cu sticlă cu finisaje mat texturizate avansate. Pe iPhone 11, sticla texturată din jurul camerei este dotată cu sticla lustruită.

Pentru a curăța telefonul, deconectați toate cablurile și opriți iPhone-ul. Folosiți o lavetă moale, ușor umedă, fără scame – de exemplu, o lavetă pentru lentile cu apă caldă cu săpun. Nu folosiți produse de curățare sau aer comprimat.

La modelele mai vechi de telefoane Apple, cum ar fi iPhone 7, 8 sau 10, pentru a curăța butonul Acasă (care permite funcționarea optimă a ID-ului Touch), ștergeți-l cu o lavetă moale, fără scame.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    UnDacLiber

    Putina reclama la gunoaie la suprapret nu strrica niciodata…
    Exista o metoda simpla de a-ti curata produsele Apple: un foc bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact