X
coronavirus cretu si dotcos politie jandarmi armata (2)

Noul prefect al Sibiului a ieșit pe teren să verifice cum se respectă noile măsuri ale Ordonanței Militare

Mircea Crețu, prefect al Sibiului, împreună cu Sebastian Dotcoș, directorul cancelariei Prefectului au mers astăzi în teren pentru a se asigura că în județul Sibiu se respectă prevederile Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

„Dat fiind contextul în care ne aflăm, aș putea spune că este vital ca toți cetățenii să înțeleagă cât de important este să respecte toate prevederile în vigoare, să se protejeze și să stea cât de mult este posibil în casă! În ultimele zile se poate constata că la nivelul județului nostru cetățenii au înțeles situația, și le mulțumesc celor care fac acest efort, de a sta în casă! În calitate de Prefect al județului Sibiu, am vrut să mă asigur că efectivele sunt pregătite să facă față situației și să le transmit toată admirația și respectul meu pentru ceea ce fac în această perioadă dificilă pentru noi toți. Am efectuat această vizită și în calitate de cetățean și pot spune cu sinceritate că forțele de ordine mi-au transmis sentimentul de încredere și siguranță!” transmite Mircea Crețu, Prefectul Județului Sibiu.

coronavirus prefect cretu armata (1)

Potrivit comuniatului de presă remis TS, echipa prefecturii a constatat că forțele de ordine din județul Sibiu au efective suficiente și bine pregătite pentru a gestiona respectarea prevederilor în vigoare. Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Militară și Poliția Locală Sibiu, acționează în sistem integrat pentru a asigura ordinea și siguranța publică, dar și prevenirea și combaterea criminalității.

coronavirus prefect cretu politie jandarmi (2)

foto Prefectura Sibiu

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   aaa

   Vezi ca suntem in 2020 si nu in 2048 cind va avea varsta care o zici tu! Sigur matematica a fost un chin pt tine in scoala (daca ai fost pe acolo).

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Miratu

  Locuiesc pe str. Rahovei și astăzi 25.03.2020 se circula normal, atât cu mașina cât și pe jos (cu alte cuvinte era o zi normală ). Nu am văzut nici o forță de ordine. La un moment dat am văzut la marginea trotuarului( în apropierea pieței) o persoană cu vestă verde și mi-am zis că totuși se fac verificări, dar ce să vezi…….era un biet măturător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact