X
pizzerie

UPDATE/VIDEO: Incendiul de la Pizzeria La Dolce Vita a fost provocat de un scurtcircuit. A fost afectată întreaga locație

UPDATE 2: Incendiul care a avut loc în această dimineața la pizzeria La Dolce Vita a fost cauzat de un scurtcircuit electric, anunță pompierii. Întreaga locație a fost afectată de căldura degajată și de fum.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A ars acoperișul și o parte din terasa unității de alimentație publică, de asemenea, a fost afectată întreaga locație din cauza fumului și a căldurii degajate, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

UPDATE 1: Pizzeria deținea autorizație de securitate la incendiu, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„Ca urmare a incendiului din acestă dimineață de la o unitatea de alimentație publică situată în municipiul Sibiu, strada Spartacus, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu face următoarele precizări: unitatea respectiva deține autorizație de securitatea la incendiu eliberată de specialiștii din cadrul inspecției de prevenire a I.S.U. Sibiu în anul 2017”, transmit pompierii.

UPDATE: Incendiul care a avut loc în această dimineață a fost la pizzeria La Dolce Vita, situată pe strada Spartacus. Pizzeria a ars parțial, iar vecinii spun ca era slab dotată și pregatită, fără extinctoare funcționale. În momentul de față reprezentanții ISU Sibiu fac cercetări și vor reveni cu detalii.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un spațiu comercial de pe strada Spartacus, din Sibiu. Focul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Mai bine de două ore pompierii s-au luptat să lichideze incendiul. Potrivit acestora, nu au fost victime.

Pompierii sibieni au intervenit în această dimineață, în jurul orei 4.00, pe strada Spartacus, din Sibiu, pentru lichidarea unui incendiu la un spațiu comercial de alimentație publică. La fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd. Din fericire, nu s-au înregistat victime.

Focul, care s-a manifestat generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp, a fost localizat de pompieri fără a exista pericolul de propagare la vecinătăți. În mai bine de două ore incendiul a fost lichidat.

„Incendiul a fost lichidat, pagubele și cauza probabilă de izbucnire a incendiului urmează să fie determinate”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Incendiu strada Spartacus Incendiu strada Spartacus

Pizzerie 2 Pizzerie 1

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Don Balon

    Toti asa zisi electricieni si cei electro-zidari pun niste sigurante mult mai mari in tablourile electrice si fac niste improvizatii de te doare capul si pe unii buzunarul. ca asigurator nu as asigura pe nimeni daca nu are totul in regula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact