X
foto gov.ro

Victor Costache anunță că toată populația Bucureștiului va fi testată pentru Coronavirus

Ministrul sănătății, Victor Costache, a anunțat miercuri seară că specialiștii vor merge să testeze pentru coronavirus toată populația Bucureștiului.

Informația a fost făcută publică la Digi24 de ministrul sănătății, Victor Costache, dar și de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la Antena 3.

Bucureștiul este un proiect-pilot, vor urma și celelalte orașe, scopul este de a verifica amploarea infectării unui oraș, a explicat la Digi24 Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

„Începem de săptămâna viitoare, cu personalul medical, pacienții, apoi vom trece la testarea populației, cu fiecare cartier în parte”, a spus Nelu Tătaru. Mai întâi va fi testată populația în vârstă și persoanele cu risc, a precizat secretarul de stat, citat de Digi24.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Babacloanta

  Doar o data testati populatia? Pai pina terminati de testat toți bucureștenii se pot îmbolnăvi de nenumărate ori. Auzi tu, “proiect pilot”. Tara arde si babele se piaptana. Si au suficiente manusi pe care sa le schimbe după fiecare persoană testată? Sau împrăștie cu virusi prin tot orasul?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Daca pana acum am ezitat si aveam indoieli,m-am lamurit:domnule Costache v-ati dat cu firma in cap!De ce bucurestenii si de ce toti?Nu vi se pare ca toata miscarea are un puternic damf populist si electoral?Nu-mi fac griji:la viteza cu care se lucreaza la noi,le va veni randul ultimilor cand va fi lamurit totul si testele nu vor mai fi necesare!De ce nu medicilor si personalului medical din toata tara?Astia sunt in prima linie iar de sanatatea lor depindem toti!De ce nu populatiei cu risc?Sau v-ati luat dupa primarul Bucurestilor care indruga verzi si uscate 24 de ore pe zi?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact