Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Donație pentru Ambulanță: ”se confruntă cu o lipsă a materialelor de protecție”

Donație pentru Ambulanță: ”se confruntă cu o lipsă a materialelor de protecție”

Reprezentanții Asociației “Ernest Renan” din Sibiu anunță că, în afara donației pentru Serviciul județean de Ambulanță, pregătesc și un grup de voluntari pentru sprijinirea vârstnicilor.

”Asociația, prin membrii săi, urmărește, ca de altfel toată populația, eforturile care se fac pentru protejarea personalului medical implicat cu mare dăruire în acțiunile de salvare a vieții oamenilor. Cunoscându-l pe dl. doctor Constantin Popescu, de la Serviciul Județean de Ambulanțe Sibiu, acesta mi-a spus că se confruntă cu o lipsă a materialelor de protecție pentru personalul medical. Într-o discuție online cu membrii asociației, s-a hotărât acordarea unui sprijin financiar, printr-o donație de 4.000 lei”, spune Gheorghe Bichicean, președintele Asociației “Ernest Renan” din Sibiu. Reprezentanții acesteia lucrează și la constituirea unui grup de voluntari, care urmează să ajute vârstnicii în această perioadă. Donații pentru aceste categorii de persoane au început, deja, a fi făcute. ”Asociația a mai donat trei televizoare, pentru trei familii vârstnice și nevoiașe din satul Movile, obligate desigur să stea în casă, care nu aveau nicio altă legătură cu exteriorul”, mai arată Gheorghe Bichicean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus