X
Spitalul județean are jumătate din paturile de terapie intensivă din oraș

Actualizare. Suspect de coronavirus, în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu. Pacientul a spus că nu a călătorit recent

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani este internat în stare gravă, la Spitalul Județean Sibiu. Surse oficiale spun că pacientul ar fi fost transferat de la TBC, cu suspiciune de coronavirus.

Actualizare. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu, transmite că bărbatul a fost testat atât pentru gripă cât și pentru COVID-19. Primul test a venit negativ, iar cel din urmă este încă în prelucrare, la Cluj.

„La Spitalul Județean Sibiu a fost transferat un pacient în stare foarte gravă, cu insuficiență respiratorie severă, al cărui test de gripă a rezultat negativ. Pacientului i-au fost recoltate probe pentru noul tip de Coronavirus care au fost trimise spre prelucrare la Cluj. În momentul de față acesta se află la Spitalul Județean Sibiu internat pe secția clinică ATI, intubat, sub supraveghere și tratament specific. Conform declarațiilor pacientului, acesta nu a intrat în contact cu persoană declarată pozitiv la testarea Coronavirus și nici nu a călătorit în ultima perioadă”, transmite sursa citată.

Știre inițială. Bărbatul este în stare gravă și se află în acest moment pe terapie intensivă, intubat. Potrivit unor surse oficiale, pacientul ar avea o infecție pulmonară, astfel că i s-au recoltat probe și pentru a fi testat pentru coronavirus.

Acesta ar fi fost adus de la spitalul de boli pulmonare, la Spitalul Județean Sibiu.

Știrea se actualizează.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doru

  Eu stiu din surse sigure ca, de exemplu, la Politia de Frontiera, daca se uita dupa CNP-ul unui om, le apar toate datele tale, calatorii, amenzi, etc.
  Stau APV-istii aia (pe salarii bune) si se joaca cu soriceii, se scarpina la … etc. Asta in general. Daramite acum, fara niciun zbor.
  De ce, oare, cand vine un om la urgente, nu-l verifica nimeni dupa CNP daca a calatorit sau nu in afara tarii?? Pentru ca s-a demonstrat ca toti mint ca nu au calatorit.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Che

   Stai si tu pe salarii ca ei..daca vrei si crezi ca e asa usor…si daca poti…s ar putea sa ajungi la mila lor cat de curand…la cum merg lucrurile…atunci o sa i apreciezi mai mult…
   Mai mult respect pentru ei…nu ti ar strica…

   Nu ma astept sa intelegi…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  “Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani” …. cum vine asta dragi colegi ? “Aproximativ” … doar nu l-ati gasit pe strada fara acte la el .. vine din alt spital unde era internat cu alte afectiuni .. internarea se face pe baza de buletin si date exacte , nu pe baze aproximative . Cum sa spui “aproximativ” in cazul asta ? Ce facem aici ? E presa scrisa sau e facebook ?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Io nu

  DIGITALIZAREA LA STATUL ROMAN(IN SISTEMUL BUGETAR )ESTE O POVESTE.AU TOATE DATELE SALVATE IN SISTEMUL ELECTRONIC DAR NU L VERIFICA NIMENI .IN CONTINUARE ȚI SE CER HÂRTII SEMNATE SI CONTRASEMNATE ,DESI S-AR PUTEA FACE TOTUL ONLINE.ESTI BOLNAV,ADU ADEVERINȚĂ .PRIMARIA VREA SITUAȚIA NU STIU CARE. .FISCUL VREA SEMNĂTURA PE NU STIU CE HÂRTIE. . DESI SE DISCUTĂ SA ELIMINĂM CONTACTELE FIZICE ,TOTI CONTABILII DIN SISTEM SUNT PUSI SA UMBLE BEZMETIC PE LA TOATE INSTITUȚIILE STATUTULUI (ĂSTEA CA EXEMPLU).CAND MAMA ZMEULUI SA MAI SCAPAM DE BIROCRAȚIE ,DACA NU ACUM ..

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Io nu

  Cred că a-ți putea face niște articole și dumneavoastră ,sa încercăm să schimbăm sistemul.Incercati numai să luați niște interviuri celor care intra și ies in primărie și fisc.Ar trebui dusa o lupta pe plan național acum că sa remediem situația…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact