X
kaufland

Kaufland, bonus de 1,6 milioane euro pentru angajați

Kaufland România  a anunțat că oferă un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale ,,din linia întâi”, din magazine și depozite, și introduce plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne. ”Sunt deosebit de recunoscător echipelor noastre, în aceste zile de grea încercare pentru o lume întreagă. Sunt mândru de implicarea colegilor mei și le mulțumesc pentru eforturile ieșite din comun, unele dintre ele care poate nu se văd cu ochiul liber. Înțelegem rolul pe care îl avem în această perioadă și vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Compania a luat decizia ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    S

    Bravo. Și în condiții normale ii admiram pe cei care lucrează în super/hipermarketuri. Uneori e mai mare bătaie de cap la jobul meu, dar nici sa lucrezi acolo nu e ușor. Și din nou, vorbesc de timpurile normale, nu de acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact